MENU

EM-forberedelsen fortsætter i Slagelse

Der vil være spillere fra de store europæiske ligaer, når det danske U21-landshold den 20. marts møder Belgien i Slagelse i den sidste hjemmekamp, inden det går løs ved EM i Italien til sommer. Gratis adgang - hent allerede i dag din billet på www.U21landskamp.dk

Det danske U21-landshold tester EM-formen, når det talentfyldte hold i en testkamp møder lige så formstærke Belgien i Slagelse d. 20. marts. Det er Danmarks eneste hjemmekamp i foråret inden EM-slutrunden spilles i juni, hvor Danmark møder Tyskland, Østrig og Serbien.

Derfor er det en kamp hvor den danske landstræner Niels Frederiksen også har store forventninger både til spillet men ikke mindst til sine spillere:

”Vi har jo ikke ret mange muligheder for at samles forud for EM til sommer, så vores kampe i marts er en afgørende del af vores forberedelse til slutrunden. Det er også eneste gang, vi som hold mødes, før jeg skal udtage den danske EM-trup i maj, så derfor ser jeg meget frem til at arbejde med holdet både på træningsbanen og i kamp mod så gode modstandere som Belgien og Frankrig. Det bliver en test på øverste hylde.”

Han glæder sig desuden over muligheden for at vise det talentfulde hold frem andre steder i Danmark end den vante hjemmebane i Aalborg:

”Vi har at gøre med Danmarks bedste spillere på deres årgang, og flere er allerede profiler på deres hold i både Danmark og i de store ligaer i udlandet. Det er et utroligt stærkt dansk U21-landshold, og vi glæder os til at vise, hvor dygtige unge spillere, vi har i Danmark mod et lige så stærkt belgisk hold. Jeg forventer det bliver en underholdende kamp med mange spillere, der vil vise sig frem. Så håber jeg modsat, at man i Slagelse får skabt en festlig ramme også uden for banen, og at mange vil dukke op til holdets sidste hjemmekamp inden EM,” slutter Niels Frederiksen.

I Slagelse ser man også frem til at være vært for landsholdets eneste hjemmekamp dette forår. DBU og Slagelse Kommune har netop offentliggjort en ny aftale om en velfærdsalliance, hvor altså muligheden for at få det danske U21-landshold til byen nu allerede udnyttes:

”Vi glæder os til at være vært for nogle af vores dygtigste talenter i Danmark og er stolte af at det er i Slagelse, de har valgt at teste formen forud for de vigtige kampe. Det er med til at sætte fokus på vores velfærdsalliance med DBU. Fodbold er godt for både sammenhold og sundhed, og derfor håber vi at landsholdets besøg kan være med til at sætte fokus på de lokale aktiviteter på grønsværen,” siger borgmester i Slagelse Kommune John Dyrby Paulsen.

GRATIS ADGANG!

Kampen spilles kl. 18.30 og der vil være gratis adgang til kampen! Du kan fra i dag hente en gratis billet på www.U21landskamp.dk

 

Log ind