Måned

Fodboldformænd satser på kvinde-VM til Norden i 2027

Af: DBU kommunikation

I mere end et år har de nordiske fodboldforbund arbejdet på sammen at byde på en stor international turnering. Nu starter det reelle arbejde med at kortlægge muligheden for et kvinde-VM på nordisk grund i 2027.

Læs nyheden

Vejen mod EM 2021 starter mod Malta

Det danske kvindelandshold er oppe imod mindre kendte kræfter, når blandt andre Malta og Georgien skal nedlægges på vejen mod billetten til EM 2021. Kvindelandsholdet sparker kvalifikationen i gang mod Malta den 29. august på hjemmebane.

Læs nyheden

EM-forberedelsen fortsætter i Slagelse

Der vil være spillere fra de store europæiske ligaer, når det danske U21-landshold den 20. marts møder Belgien i Slagelse i den sidste hjemmekamp, inden det går løs ved EM i Italien til sommer. Gratis adgang - hent allerede i dag din billet på www.U21landskamp.dk

Læs nyheden
Drømme sender kræftdiagnose til tælling

Drømme sender kræftdiagnose til tælling

Af: Joachim Højer Weichel

16-årige Mikkel Geer Kraul er en talentfuld fodboldspiller, inden en kræftdiagnose vender hans liv på hovedet. Fodboldtræninger bliver erstattet af indlæggelser, men håbet om at vende tilbage på grønsværen holder humøret oppe.

Læs nyheden
Gode råd om ansøgning til Foreningspuljen

Gode råd om ansøgning til Foreningspuljen

Af: Sarah Hoffman

Nye toppe og veste? Et særligt arrangement? Eller et trænerkursus? Foreningspuljen kan søges til store og små formål, og fra 1. marts 2019 er den igen åben, så I kan ansøge. Der er ca. 44 millioner kroner, der skal uddeles i år!

Læs nyheden
BLIV TRÆNER PÅ DBU FODBOLDSKOLE

BLIV TRÆNER PÅ DBU FODBOLDSKOLE

Af: DBU kommunikation

Nu har du muligheden for at bruge dine trænerevner i sommerferien, mens du giver en gruppe børn en fantastisk oplevelse med fodboldfaglighed og fællesskab. DBU Fodboldskole åbner dørene i uge 27-32 hos klubber over hele landet.

Læs nyheden

Nu kan du søge midler hos Ungdomsfonden

Af: DBU Kommuniation

Nu har du mulighed for at søge støtte hos DBU’s Ungdomsfond, hvis din klub har brug for ekstra støtte i forbindelse med en træningstur, eller hvis du som idrætsudøver uforskyldt er kommet til skade og bliver ramt af uforudsete udgifter.

Læs nyheden

Ingen sanktion efter indberetning

Af: Fodboldens Disciplinærinstans

Fodboldens Disciplinærinstans har besluttet ikke at sanktionere hændelse fra kampen AGF-Esbjerg trods indberetning fra video-observatør.

Læs nyheden
NYT KLUBVÆRKTØJ MÅLER MEDLEMSTILFREDSHEDEN

NYT KLUBVÆRKTØJ MÅLER MEDLEMSTILFREDSHEDEN

Alle klubber får nu mulighed for at lave medlemsundersøgelser i et online værktøj udviklet af Players 1st i samarbejde med DBU og lokalunionerne. Programmet serverer et overblik over medlemstilfredsheden og viser, hvor I bør udvikle. Klubundersøgelsen gør tro til viden – med medlemmet i centrum.

Læs nyheden

Udviklingspuljen igen åben for ansøgninger

Af: DBU Kommunikation

er er nu åbnet op at søge om økonomisk støtte gennem DBU’s Udviklingspulje, der skal understøtte klubbernes udvikling rundt om i fodbold-Danmark.

Læs nyheden

Log ind