MENU

Nu kan du søge midler hos Ungdomsfonden

Nu har du mulighed for at søge støtte hos DBU’s Ungdomsfond, hvis din klub har brug for ekstra støtte i forbindelse med en træningstur, eller hvis du som idrætsudøver uforskyldt er kommet til skade og bliver ramt af uforudsete udgifter.

AF: DBU Kommuniation//

For et samarbejde mellem DBU og Danmarks Idrætsforbund danner grundlaget for DBU’s Ungdomsfond. En fond, der stiller midler til rådighed til klubber, der mangler penge til at sende ungdomshold afsted på tur. Men også idrætsudøvere, der er ramt af uforudsete udgifter på grund af sygdom eller ulykke, kan ansøge. 

Drømmen lever
Én af de personer, der tidligere har haft gavn af fondens økonomiske støtte, er 16-årige Mikkel Geer Kraul, der til daglig går i 10. klasse på Vejle Idrætsskole og spiller på Vejle Boldklubs U17-hold.

Det kunne dog have set anderledes ud for den talentfulde teenager, der fik konstateret lymfekræft, besejrede sin sygdom og scorede i sit comeback på U17-ligaholdet – alt sammen på under ét år.

Sygdommen betød dog, at han mistede store dele af det efterskoleår i 9. klasse, han havde drømt. Men med hjælp fra DBU’s Ungdomsfond fik han opfyldt sin drøm.

”Det har givet mig og min familie en masse, at jeg alligevel kunne få det år,” fortæller Mikkel Geer Kraul.

Hvornår og hvordan ansøger du?
Ansøgningsrunden løber frem til den 13. april klokken 13, og du kan læse om ansøgningsprocessen her.

DBU´s Ungdomsfond kan kun ansøges via DBU´s digitale ansøgningsskema.

Log ind