MENU

Udviklingspuljen igen åben for ansøgninger

er er nu åbnet op at søge om økonomisk støtte gennem DBU’s Udviklingspulje, der skal understøtte klubbernes udvikling rundt om i fodbold-Danmark.

AF: DBU Kommunikation//


Hvis din klub har brug for et økonomisk boost til at fremme spiller-, talent- og klubudvikling, er det nu muligt at ansøge om midler gennem DBU’s Udviklingspulje.

Puljen, der oprindeligt var på 44 millioner kroner, stammer fra DBU og UEFA, og midlerne skal støtte projekter, der er i tråd med DBU’s strategi ’En Del af Noget Større’ og de tre strategiske indsatsområder: 

• Talentudvikling og spillerudvikling i bredde- og eliteklubber
• Klubudvikling og hvervning af flere medlemmer
• Transparens og ordentlighed – Good Governance

Samtidig skal puljen støtte projekter, der styrker DBU’s økonomiske udvikling og organisation samt ikke mindst udvikler dansk fodbold til glæde for klubber og medlemmer.
I denne sammenhæng skal det pointeres, at midlerne ikke er tiltænkt opgradering af klubfaciliteter som klubhus eller baneforhold, herunder multibaner, kunstgræsbaner m.m.

Sådan søger du
DBU´s Udviklingspulje kan kun ansøges via DBU´s digitale ansøgningsskema, hvor der skal bruges et klubnummer, der fås igennem din klub.

Fristen for ansøgninger til Udviklingspuljen er d. 19. marts 2019 kl. 13. 


Du kan se eksempler på tidligere ansøgninger, der har modtaget bevillinger her og læse mere om Udviklingspuljen og ansøgning af puljemidler her.

 

Log ind