Foråret 2020 har været noget helt særligt. En verdensomspændende pandemi satte midt i marts samfund og fodboldhjerter i stå. Omklædningsrum, tribuner og fodboldbaner stod tomme hen, mens vigtige beslutninger blev truffet. Det var længe usikkert, om fodboldglade drenge og piger igen i år kunne bruge sommerens sjoveste uge i DBU’s røde fodboldskoledragt.

Der er ingen tvivl længere. Fodboldskolerne bliver afholdt, og flere end 22.000 børn får lov til at drible rundt fra mandag til fredag i selskab med engagerede trænere og nye venner.

Jakob Jensen, administrerende direktør i DBU, glæder sig til på mandag, når fodboldbanerne over hele landet bliver fyldt med en masse smilende børn:

”Jeg er stolt over, at vi i dette usædvanlige år kan tilbyde DBU Fodboldskole til fodboldglade børn i hele Danmark – selvfølgelig med hensyntagen til de sundhedsmæssige retningslinjer. Fodboldskolerne er for mig fodbold, fællesskab, leg og læring. Jeg skal selv ud og besøge Dragør Fodboldskole på mandag, når det hele skydes i gang, og det glæder jeg mig rigtig meget til,” fortæller Jakob Jensen.

En DBU Fodboldskole løber fra mandag til fredag 9-15. Du kan stadig nå at få en plads på DBU Fodboldskole fra uge 29 til 32. Du tilmelder dig lige her.
Samtidig kan du blive klogere på fodboldskolerne lige her

I år er noget helt særligt
Der er mange skoler, der i år har noget ekstra at fejre. Udover at fodboldskolerne bliver til noget, så er der også mange jubilæer rundt om i det danske land.
Det er helt fra Nordjylland til Falster, at fodboldskoler kan fejre alt fra 10 til 25 års jubilæer. Det fulde overblik over jubilæer findes her

Get2 Fodboldskoler sætter rekord
I år er der rekordmange børn, som skal være med til DBU Get2 Fodboldskole, som bliver arrangeret af DBU og DIF for børn, der bor i udsatte boligområder.

Get2 Fodboldskolerne sparkes også i gang på mandag. Allerede tirsdag får Get2 Fodboldskolen i Høje Taastrup besøg af Jakob Jensen, administrerende direktør i DBU, Bent Clausen, næstformand i DBU og Michael Ziegler (K), borgmester i Høje Taastrup.
Torsdag besøger Jesper Møller, formand for DBU, Get2 Fodboldskolen i Gellerup ved Århus.

Du kan læse mere om Get2 Fodboldskoler her.