De 280 tilmeldte hold fordelte sig på 122 klubber på landsplan, og der var således ingen tvivl om, at DBU's eFodbold-turnering stod foran en spændende opstart. Sådan skulle det ikke gå i første omgang. 

DBU eFodbold er nemlig baseret på kampe, hvor holdene mødes fysisk i klubberne, og da klubhuse har været lukkede siden marts, har det ikke været muligt at igangsætte eFodbold-turneringerne i foråret. De er derfor aflyste.

Men, DBU eFodbold er ikke en død sild - tværtimod!

Allerede nu er der nemlig, via KlubOffice, åbent for tilmelding til efterårets eFodbold-turnering, som bliver den nye verdenspremiere på DBU eFodbold. Den løber fra september til december - og vi glæder os til at spille turneringen igang. Det hele afhænger naturligvis af, hvornår klublokaler igen kan benyttes.


Hvem kan deltage?

Vi udbyder turneringer i følgende aldersgrupper:

U8-U12
U13-U16
U17+

Alle - både piger og drenge, mænd og kvinder - indenfor disse aldersgrupper kan deltage, forudsat at de er medlem af den fodboldklub, de stiller op for.


Sådan spiller vi

Turneringen indledes med lokale puljer baseret på alder og geografi. Der spilles 4-7 stævner på en sæson afhængigt af antal tilmeldte hold. Efterårets turnering løber fra september til december.

Turneringen er baseret på spillet FIFA20, som spilles på PlayStation 4. Det gælder for alle kampe i turneringen. I forbindelse med holdtilmeldingen SKAL klubben - hvis man ikke allerede har gjort det - også bestille en såkaldt Carlsberg Sportsfond Gaming Arena, der består af følgende:

  • 1 x PlayStation 4 Pro, inkl. FIFA 20-spillet
  • 4 x Dualshock Controllere
  • 1 x Fjernsyn (velegnet til gaming - 50 tommer)
  • 4 x Læderpuf
  • 1 x ’Græstæppe’ (2 x 3 meter) - en form for vinylgulv, der kan lægges ud.

Den udbydes til en meget fordelagtig pris på kr. 5.000,- (inkl. fragt).

Gaming Arenaen danner rammen om alle kampe i turneringen.

Tilmeld hold nu

Fristen for såvel holdtilmelding som bestilling af Gaming Arena er 9. august.

Holdtilmeldingen foregår i KlubOffice på samme vis som tilmelding til de ordinære fodboldturneringer. OBS! I Jylland tilmelder man sig under den enkelte region i KlubOffice.

Prisen er kr. 300,-/hold for en sæson.

 


Bliver der eFodbold-stævner/kampe i foråret?

Såfremt der igen åbnes for brug af klublokaler i nærmeste fremtid, vil der evt. blive udbudt eFodbold-stævner og træningskampe, så I kan få gang i jeres nye Gaming Arena. Det er dog op til den enkelte lokalunion, og kampene vil ikke være en del af DBU's eFodbold-turnering.