Du er måske ved at være helt rutineret udi corona-træningens kunst, men vi tillader os alligevel at tilbyde dig to nye DBU Træningsprogrammer til den kommende uge skræddersyet til den årgang, du er træner for.

DBU Træningsprogrammer er en service fra DBU Bredde til alle landets børne- og ungdomstrænere. Sidst på ugen får du tilsendt (når turneringerne er aktive) to komplette træningsprogrammer med beskrivelser i ord, billeder og video. Her i corona-tiden er en del turneringer ikke længere aktive;- derfor er træningsprogrammerne flyttet online, til gratis brug for alle interesserede.

Træningsprogrammer tilpasset hver årgang
Temaet for træningsprogrammerne op til U12 i denne uge er driblinger/finter og fokuspunktet er at opfordre spillerne til at turde prøve at lave finter. Spil eventuelt med, at scoring efter finte giver 3 points – på den måde tvinger vi ikke, men giver en gulerod.

For U13-U19 er temaet for træningsprogrammerne denne gang småspil. Programmet står på en masse mini soccer, så I kan godt finde 3-mandsmålene frem (keglemål kan bruges som supplement). Vi håber, at vi snart må træne i større grupper, men vi udnytter situationen til lige at få de sidste småspil ud på træningsbanerne.


Bemærk, at hvor der er angivet op til 10 deltagere i en øvelse, er det tanken, at træneren kan spille med, hvis det går bedst op sådan.

Find corona-regler, protokoller og svar på dine spørgsmål her

Når din klub skal tilmelde hold til efterårsturneringen, så husk som træner at blive koblet på turneringsholdet med holdhverv i Klubinfo - så får du nemlig automatisk DBU Træningsprogrammer i din indbakke hver uge.

Det gøres helt enkelt i KlubOffice - se guide her. Din klub kan hjælpe dig med registreringen.