Kvindelandsholdet sparkede onsdag eftermiddag træningsturneringen Algarve Cup i gang på Estádio Municipal de Lagos, hvor Italien var modstanderen.

Blandt de startende 11 var der debut til Isabella Obaze, Simone Boye havde anførerbindet i fraværet af Pernille Harder, mens der i front var startpladser til Caroline Møller og Mille Gejl ved siden af Signe Bruun.

Danmark havde det svært i første halvleg, hvor der primært stod Italien på de få chancer, der var. Men måltavlen var uændret ved pausen. 0-0.

Anden halvleg startede også med italienerne i teten, og det bar brugt efter fem minutter. Barbara Bonasea var pludselig fri i feltet efter et fint italiensk angreb, og hun sparkede sikkert bolden i kassen. 1-0 til Italien.

Danmark havde fortsat udfordringer med at sætte spillet sammen, men i de sidste kvarter formåede de rød-hvide kvinder at lægge pres på Italien.

Det danske pres udmøntede sig i to store chancer. Først var debuterende Matilde Lundorf alene igennem, men den italienske målmand reddede. Kort før tid spillede Olivia Holdt sin angrebskollega Rikke Marie Madsen fri foran mål, men denne gang blev afslutningen pareret ud på stolpen.

Italien overlevede dermed Danmarks slutspurt og sikrede sejren på 1-0.

Kvindelandsholdet spiller allerede igen på fredag  den 18. februar kl. 18.05, hvor Sverige er modstanderen på Estádio Algarve. Kampen kan ses på Kvindelandsholdets Facebook-side.