SAS Liga-dommer stopper

SAS Liga-dommer René Christensen stopper som dommer i Danmarksturneringen. Elitedommergruppen fastholder indtil videre den nuværende gruppe af SAS Liga-dommere, der alle bestod fysisk test mandag og tirsdag.

SAS Liga-dommer René Christensen stopper som dommer på højeste niveau.
 
Beslutningen er truffet af DBUs Elitedommergruppe og dommeren onsdag aften efter løbende vurdering af René Christensens håndtering af hvervet som Elitedommer og ligeledes løbende evalueringer med dommeren selv gennem det seneste års tid.
 
”Det er blandt andet vores opgave at sikre, at dommernes tilgang til opgaverne i Danmarksturneringen bliver håndteret med den stabilitet og kvalitet, interessenterne kan forvente. Derfor må vi ind imellem foretage nogle justeringer i truppen af dommerne i SAS Ligaen,” udtaler formanden for DBUs Elitedommergruppe, Kaj Østergaard.
 
René Christensen accepterer beslutningen, og påtænker i stedet at fortsætte i en anden funktion indenfor dommerfamilien.
 
”Der er private årsager til, at jeg for min del ønsker at stoppe. Jeg har haft 10 år som Elitedommer med gode kolleger og gode oplevelser. Jeg håber derfor at fastholde min tilknytning til miljøet i en anden funktion,” udtaler René Christensen.
 
René Christensen tog sin dommereksamen i 1989. Han blev dommer i 2. Division i 1997, inden han to sæsoner efter kom op i 1. Division i 1999. Han debuterede i SAS Ligaen i 2001.
 
Elitedommergruppen vælger indtil videre at fastholde den nuværende gruppe på 12 dommere til kampene i SAS Ligaen.
 
Gruppen af SAS Liga-dommere – med undtagelse af Michael Svendsen, der var optaget af en landskampopgave - gennemgik og bestod alle deres fysiske tests, som blev gennemført tirsdag aften i Hvidovre for dommerne øst for Storebælt og onsdag aften i Vejle for dommerne med bopæl vest for Storebælt.
 
 
SAS Liga-dommere 2005/2006:
 
Anders Hermansen (FIFA Category 4)
Claus Bo Larsen (FIFA Top Class Referee)
Emil Laursen (FIFA Category 4)
Henning Jensen
Henrik N. Kragh
Henrik Priegel
Jesper Overgaard
Lars Christoffersen
Michael Svendsen (FIFA Category 3)
Nicolai Vollquartz (FIFA Category 1)
Peter Rasmussen (FIFA Category 4)
Thomas Vejlgaard (FIFA Category 4)
 
Af: Lars Berendt - 17. august 2006, 00:09

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første