Stephan Andersen erstatter Jesper Christiansen

Jesper Christiansen albue-skadet på La Manga med FC København. Erstattes af Stephan Andersen, der netop er vendt hjem fra Ligalandsholdets træningsophold, og dermed bliver den ottende Ligalandsholdsspiller i A-landsholdstruppen mod Slovenien onsdag aften.

En albue-skadet Jesper Christiansen må melde afbud til venskabskampen mod Slovenien.Landstræner Morten Olsen modtog søndag afbud fra landsholdsmålmand Jesper Christiansen, FC København, der er blevet skadet i albuen under sin klubs træningsophold på La Manga i Spanien.
 
”Det er rigtigt ærgerligt ikke mindst for Jesper selv, og jeg håber både for ham, hans klub og landsholdet, at han kommer sig snarligt igen. Til gengæld ved vi fra træningsopholdet med Ligalandsholdet i sidste og forrige uge, at Stephan Andersen er i rigtig god form, så ham inkluderer vi i truppen i stedet,” forklarer Morten Olsen.
 
Stephan Andersen var med i A-landsholdstrupperne til to gange to kampe i efteråret. Første gang var til EM-kvalifikationskampen mod Sverige i Stockholm i september måned, hvor Jesper Christiansen blev skadet ved den afsluttende træning dagen inden kampen, og Stephan Andersen overtog pladsen på bænken samt den efterfølgende kamp mod Liechtenstein. Og dernæst til kampene mod Nordirland og Island i november.
 
Med udtagelsen af Stephan Andersen er der dermed otte spillere fra den netop afsluttede træningstur med Ligalandsholdet i truppen til årets første A-landskamp onsdag aften mod Slovenien i Nova Gorica.
 
Spillerne rejser enten med gruppen af trænere og ledere fra Københavns Lufthavn mandag morgen den 4. februar, støder til i Frankfurts lufthavn eller rejser individuelt til enten Venedig eller helt til Nova Gorica.
 
 
Se den aktuelle landsholdstrup her:
 
 
 
Læs også:
 
 
Af: Jacob Wadland - 03. februar 2008, 02:43

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første