MENU

HB 4 //

Serie 3, P8/11 Forår, P11

Kampnr Dato/Tid Hjemme Ude Spillested Resultat
369646
11-04 2021
Kl. 10:00
HIK 3 HB 4 Kunst, HIK
HMH
369655
18-04 2021
Kl. 10:00
HB 4 Skovshoved IF 4 Fælledparken
0 - 0
369858
25-04 2021
Kl. 16:00
B93 6 HB 4 Kunst, B93
5 - 0
369870
02-05 2021
Kl. 12:00
HB 4 FB 5 Fælledparken
2 - 2
417584
08-05 2021
Kl. 16:00
PI Fodbold 2 HB 4 Kunst, Valby IP, tribunen
1 - 0
417592
16-05 2021
Kl. 12:00
HB 4 Oversidder Fælledparken
417677 ma
24-05 2021
Kl. 12:00
Skjold 5 HB 4 Fælledparken
1 - 1
417954
30-05 2021
Kl. 12:00
HB 4 KFUM 3 Kunst, Fælledparken
1 - 3
417960
06-06 2021
Kl. 14:00
FB 9 HB 4 Kunst, Jens Jessens Vej
4 - 1
417976
13-06 2021
Kl. 14:00
HB 4 Fremad Valby 4 Kunst, Fælledparken
UHT

Udehold taberdømt

428340 fr
18-06 2021
Kl. 18:00
Fix 2 HB 4 Pilesvinget/Br.høj Kirkevej
4 - 1
Spørgsmål omkring denne række skal rettes til DBU København på mail eller på tlf: 3927 7144
Oprykning:
De seks bedste oprykningsberettigede hold på tværs af pulje 8 til og med 11 rykker op. 

Bedste oprykningsberettigede hold findes efter følgende i prioriteret rækkefølge: 
a) ingen udeblivelser 
b) bedste placering i puljen 
c) bedste pointgennemsnit (antal point divideret med antal kampe) 
d) bedste målscoregennemsnit (målscore divideret med antal kampe) 
e) bedste snit for scorede mål (antal scorede mål divideret med antal kampe) 
f) lodtrækning.

Nedrykning:
Nr. 12 i både pulje 8, 9, 10 og 11 samt de tre dårligste nr. 11 rykker ned.

Nedrykningen forøges med det antal ikke-1. hold, der rykker ned fra Københavnsserien efter foråret 2021.

Nedrykningen forøges med 1 hold, såfremt der ikke rykker et hold op fra Serie 1 pulje 3 efter foråret 2021.

Dårligste hold på tværs af puljer findes efter følgende i prioriteret rækkefølge: 
a) dårligste placering 
b) flest udeblivelser 
c) dårligste pointgennemsnit (antal point divideret med antal kampe) 
d) dårligste målscoregennemsnit (målscore divideret med antal kampe) 
e) dårligste snit for scorede mål (antal scorede mål divideret med antal kampe) 
f) lodtrækning.
 

Log ind