MENU

Måned

U21: Første træning i går, kamp i dag!

VINTERTUR: Det danske U21-landshold havde tirsdag de første to træningspas på græs og møder allerede onsdag eftermiddag kl. 14 dansk tid Ukraine. Kampen kan følges på U21-landsholdets facebookside.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet tester brutal mave og dødssquat

VINTERTUR: Årets første samling for kvindelandsholdet bød på løb og styrketests af den onde slags. Heldigvis er det nogle stærke kvinder, der i de kommende dage skal repræsentere Danmark i træningskampe i Tyrkiet. Vidste du for eksempel, at keeper Stina Lykke squatter 110 kg? Se med her hvordan testen gik.

Læs nyheden

Opstart: Ti ting du kan forvente til opstartstræningen

DBU Jylland har sat tingene på spidsen og giver her et bud på ti ting, som du kan opleve til opstartstræningen.

Læs nyheden

Socialt samvær skal stoppe frafald i ungdomsfodbolden

Hvert andet barn stopper til fodbold i løbet af teeangeårene. Sociale events som klatreture, træning på tværs af køn og en dygtig ungdomstræner kan være en del af løsningen, vurderer DBU, som lancerer nyt klubkoncept, der skal hjælpe klubberne med at stoppe frafaldet i ungdomsårene.

Læs nyheden

En laaaang tur til Tyrkiet

VINTERTUR: Snestorm og et aflyst fly gjorde dagens tur til Tyrkiet ekstra lang for det danske U19- og U21-landshold. U21-landsholdet ankom derfor først sent mandag aften til tyrkiske Belek, der danner ramme om holdets ni dage lange træningstur.

Læs nyheden

Nye etiske retningslinjer for dansk fodbold

Etiske diskussioner og dilemmaer i dansk fodbold får nye retningslinjer og rammer for diskussioner. DBU har udviklet et Code of Conduct, der skal understøtte ønsket om at tage større ansvar i samfundet.

Læs nyheden

Vintertræning på godt og ondt

Er januar også lig med slankekur, når man er professionel fodboldspiller? Og hvad er hadeøvelsen, når træningen starter op igen i januar? Vi har talt med Riza Durmisi og Frederik Holst.

Læs nyheden

hummel og DBU indgår historisk samarbejde

Det danske sportsbrand hummel, der har rødder dateret tilbage til 1923, indgår samarbejde med DBU. Efter næsten 12 år uden de ikoniske vinkler på landsholdstøjet er hummel nu tilbage med en 8-årig samarbejdsaftale, der løber frem til 2024 på tværs af alle fodboldlandshold.

Læs nyheden

Måltyv debut i futsaltrup mod Sverige

Nu skal svensken altså ha-da-da! Futsallandstræner Nikolaj Saabye har udtaget en del af den trup, der skal gøre sig klar til at møde ærkerivalerne fra nabolandet, og blandt de hurtige fødder er én af Danmarks aller-farligste måltyve klar til mulig debut på landsholdet.

Læs nyheden

Møller ny formand for Fodboldens Hall of Fame-jury

Jesper Møller indtræder som formand for Fodboldens Hall of Fame juryen, der siden oprettelsen i 2008 har optaget 23 medlemmer. Flere vil blive optaget i forbindelse med DBU’s repræsentantskabsmøde og Dansk Fodbold Award

Læs nyheden

Log ind