MENU

Måned

Kvinderne tuner igen ind på Holland

VINTERTUR: Den står på et klart mål om revanche, når Danmark og Holland igen mandag mødes i den anden testkamp under træningsturen i Tyrkiet. Få her en aktuel status fra lejren i Belek, og ikke mindst spillernes og landstrænerens bud, hvad der skal til for at slå Holland.

Læs nyheden

Frederiksen: 1. division har fået højere niveau

VINTERTUR: Den danske U21-landstræner Niels Frederiksen har hele tre 1. divisionsspillere med i sin trup til Tyrkiet og mener, at niveauet er blevet en del højere i den næstbedste danske række.

Læs nyheden

Når fodbold bliver i familien

VINTERTUR: Familien Thychosen har ikke kun det største stamtræ i Nørreskoven, men kandiderer også til at være en af de største fodboldfamilier i Danmark. Seneste skud på den østjyske stamme er Mads D. Thychosen, der med to mål i dagens U19-landskamp viste, at endnu en Thychosen er på vej til at markere sig i dansk topfodbold.

Læs nyheden

U21: Kristian Pedersens vilde måned

VINTERTUR: For halvandet år siden spillede han i danmarksserien, i sidste uge var HB Køge-spilleren på træningstur med Borussia Mönchengladbach – og onsdag fik han så debut i nationaltrøjen. Der har i den grad været fart på 21-årige Kristian Pedersens fodboldkarriere. Vi tog i Tyrkiet en snak med den nybagte landsholdsspiller om den seneste tid.

Læs nyheden

Dansk nederlag i årets første landskamp

VINTERTUR: Det danske kvindelandshold tabte den første af to testkampe mod Holland med 2-0, da de to nationer fredag mødtes under holdets træningstur i Tyrkiet. Der var debut til Sarah Dyrehauge i dagens kamp.

Læs nyheden

Kvindernes Tyrkiet-test mod Holland

VINTERTUR: Det danske kvindelandshold møder fredag eftermiddag EM-værterne fra Holland i den første af to testkampe under træningsturen til Belek i Tyrkiet. Hør her landstræner Nils Nielsen og anfører Line Røddiks vurdering af årets første kamp.

Læs nyheden

Landsholdet møder Island i Herning

Åge Hareide debuterer som landstræner i et nordisk opgør mod formstærke Island på MCH Arena den 24. marts kl. 20.00.

Læs nyheden

Flere bøder til Brøndby og FC København

Brug af romerlys den 8. november betyder igen store bøder til Brøndby og FC København, der i alt skal betale 225.000 kroner. Fodboldens disciplinærinstans advarer begge klubber om brug af andre sanktioner end bødestraf i alvorlige gentagelsestilfælde.

Læs nyheden

Talenterne i fokus i Tyrkiet

VINTERTUR: DBU’s Talentudviklingschef Flemming Berg er med på sidelinjen i Tyrkiet, hvor den røde tråd i den grad er i fokus med hele fem landshold samlet på træningstur. Han kalder turen både for historisk og ikke mindst afgørende for dansk talentudvikling.

Læs nyheden

U21: En målløs affære mod Ukraine

En landsholdsdebutant, et dansk brændt straffe og masser af muligheder, men desværre ingen mål. Det var konklusionerne efter en fin dansk kamp mod Ukraine under holdets træningstur i Tyrkiet, hvor masser af spillere kom i spil.

Læs nyheden

Log ind