MENU

Måned

Select og DBU forlænger historisk aftale

For 65 år siden spillede landsholdet for første gang med en SELECT-bold. Nu har SELECT og DBU forlænget aftalen med yderligere fem år, hvilket gør aftalen til verdens længstvarende boldsponsorat med et fodboldforbund.

Læs nyheden

Målmandsduel i bordtennis: Lössl vs. Rønnow

De konkurrerer både på og uden for banen. Se Lössl og Rønnow i en duel ved bordtennisbordet. Hvem tager sejren?

Læs nyheden

Duel: Fischer vs. Eriksen

Hvem kan tage mest i bænkpres? Hvem er hurtigst på en 100 meter? Og hvem scorer flest mål i Premier League i denne sæson? Vi har spurgt Fischer og Eriksen, som giver deres ærlige svar her i videoen.

Læs nyheden

Landsholdet: Her er vores kampritualer

Rønnow har spillet med den samme benskinne gennem 10 år, Zanka stiller sine fodboldstøvler pænt op inde i omklædningsrummet, og Kvist hører en lydfil, mens han visualiserer, hvad der kommer til at ske på banen. Ja, spillerne har mange forskellige kampritualer. Hvorfor er de så vigtige? Se med i videoen.

Læs nyheden

Superligaerfaring skal sikre dansk EM-kvalifikation

12 ud af de 18 spillere på det danske U19-landshold, der i morgen går i gang med EM-kvalifikationen, har allerede fået førsteholdsdebut. En af dem er 18 årige Victor Nelsson, der i øjeblikket får masser af spilletid på FC Nordsjællands superligahold

Læs nyheden

Danmark lander i jævnbyrdig gruppe

Chancen for at gå videre fra vores gruppe til EM i Holland er realistisk, hvis man skal tro den danske landstræner Nils Nielsen.

Læs nyheden

Fodbold skal løfte sundheden i Nordfyns Kommune

En ny fireårig partnerskabsaftale mellem Nordfyns Kommune og DBU skal styrke kommunens arbejde med sundhed og forbedre fodboldtilbuddene til de nordfynske borgere.

Læs nyheden

Se interviewet, der stikker helt af

Andreas Bjelland skulle egentlig stille spørgsmål til Daniel Wass på vegne af fansene, men endte med at lave sit helt eget interview. Se de sjove og noget anderledes spørgsmål i videoen.

Læs nyheden

Fælles landsholdstur på plads

De gode erfaringer fra sidste års vintertur betyder, at DBU i januar for andet år i træk tager på en fælles træningstur for U16-U19-landsholdene, samt kvindelandsholdet – denne gang til Cypern.

Læs nyheden

Masser af lokale pokalbrag i DBU Pokalen

Fredag eftermiddag blev der trukket lod til 1/8-finalerne (4. runde) i DBU Pokalen, der efter planen spilles fra 7. – 9. marts 2017. Og der er med dagens lodtrækning lagt op til flere store lokalopgør i forårets pokalrunde.

Læs nyheden

Log ind