MENU

Måned

DBU-formand: Dialog skal skabe forandring i Qatar

På søndag rejser en delegation af repræsentanter fra de nordiske fodboldforbund og nordiske fagforeninger til Qatar for at besigtige forholdene og tale med den yderst omdiskuterede vært for VM i 2022.

Læs nyheden

International fodbold får flere danske dommere

En fordobling af antallet af kvindelige FIFA-dommere og en nybagt dansk FIFA-futsaldommer. Danmark har fået flere dommere og linjedommere klar til international fodbold – det største antal internationale dommere nogensinde.

Læs nyheden

Lene Terp bliver cheftræner for U17

Kvindelandsholdets assistenttræner Lene Terp overtager U17-pigelandsholdet, når Danny Jung stopper ved årsskiftet og bliver dermed den kun anden kvindelige cheftræner hos DBU.

Læs nyheden

Fodbold i skolen giver stærke børn

Eleverne på en række skoler på Bornholm bliver testet i fodbold og sundhed. FIFA 11 for Health hedder projektet og det har haft en positiv indvirkning på børnene.

Læs nyheden

Uafgjort i årets sidste landskamp

Den sidste landskamp i 2016 var en udekamp mod Tjekkiet. Tjekkerne kom foran 1-0 tidligt i kampen, men kort inden pausen fik Simon Kjær og Nicolai Jørgensen i fællesskab bolden i mål – og sikrede dermed Danmark en fornuftig afslutning på fodboldåret.

Læs nyheden

Seks nye i startopstillingen

Landsholdet vender tilbage til 3-5-2 i aftenens opgør mod Tjekkiet, hvor der er seks nye i startopstillingen i forhold til kampen mod Kasakhstan.

Læs nyheden

DBU og Danske Spil indgår historisk partnerskab

Efter mange års flirten har DBU og Danske Spil fundet hinanden i et historisk partnerskab frem til og med EM i 2020. Samarbejdet betyder, at Danske Spil bliver en af DBU’s officielle partnere for Herre A-landsholdet og U21-landsholdet på lige fod med Hummel, Sportmaster og Carlsberg.

Læs nyheden

Danmark fightede sig til uafgjort mod Italien

Danmark var til tider under pres mod et spilstyrende italiensk mandskab. Men danskerne stod i flot imod, og trods chancer i begge ender sluttede det underholdende opgør uden mål, og dermed er de danske U21-drenge fortsat ubesejret for 17. kamp i streg.

Læs nyheden

FIFA: Kan Zanka slå 13-årig fan?

Yassin blev den heldige vinder af konkurrencen om at dyste mod en landsholdspiller i FIFA. Se her, hvordan kampen forløb.

Læs nyheden

Hvor ligger Venedig?

QUIZ: Hvor ligger Venedig? Og hvad er Grisini egentlig? Blåbjerg & Børsting dystede mod hinanden i italienske personer, steder, brands og specialiteter op til dagens U21-testkamp mod Italien. Husk, at kampen sendes direkte på Kanal 6 fra kl. 18.25

Læs nyheden

Log ind