MENU

Måned

Idrætsdanmark står sammen i kampen mod matchfixing

Mere end 60 idrætsklubber støtter op om Stop Matchfixing-kampagnen, når de i uge 46 stiller op til et særligt holdfoto. Kulturministeriet, DIF, Anti Doping Danmark, Danske Spil og DBU står bag den landsdækkende kampagne, der sætter fokus på aftalt spil.

Læs nyheden

Quiz: Gytkjærs paratviden om landsholdet

Christian Gytkjær er ny mand på landsholdet. Derfor har vi testet ham i hans viden om den nuværende trup. Se med og bedøm selv, om han består testen.

Læs nyheden

Pierre Emile om rollerne på landsholdet

Pierre Emile sætter navne på de forskellige roller på landsholdet. Hvem er sjovest? Hvem brokker sig mest? Og hvem har det hårdeste skud? Se med i videoen.

Læs nyheden

Jacob udlever drengedrøm i Dortmund

U19: Jacob Bruun Larsen er i disse dage med U19-landsholdet i Bulgarien for at sikre dansk EM-avancement. Hør her det 18-årige fodboldtalent fortælle om Dortmund, Danmark og dedikationen til fodbolden.

Læs nyheden

Eriksen sprudler i dansk 4-1 sejr

En velspillende dansk hold sikrede sig en fortjent 4-1 sejr over Kasakhstan. Andreas Cornelius og Christian Eriksen scorede før pausen, Peter Ankersen øgede til 3-1 et kvarter før tid – og i tillægstiden scorede Eriksen til slutresultatet på et sandt drømmemål.

Læs nyheden

Fem nye i startopstillingen

Skader og udskiftninger betyder fem nye spillere i Åge Hareides startopstilling til VM-kvalifikationskampen mod Kasakhstan

Læs nyheden

Vejen til EM går over England og Norge

Det danske U17- og U19-landshold på pigesiden fik i dag sat navne på, hvem de skal slå for at sikre sig EM-billetten til sommerens slutrunder. U19 skal blandt andet op i mod England, mens U17 møder Norge i jagten på EM.

Læs nyheden

Quiz: Hvad ved landsholdet om Kasakhstan?

Forud for aftenens kamp har vi testet Jens Stryger i Kasakhstans skikke og kultur. Er det eksempelvis rigtigt, at de serverer øre fra dyr til børnene i Kasakhstan for at få dem til at høre bedre efter? Se med i videoen!

Læs nyheden

Kvist: Vil stå med blødende knæ

William Kvist vil give sit liv og sin sjæl, og han er klar til at stå med blødende knæ efter aftenens kamp, hvis det er, hvad der skal til for at sikre en dansk sejr. Hør alle hans tanker i videoen.

Læs nyheden

Hvem har landsholdets største hoved?

11-årige Josef har været forbi landsholdslejren for at interviewe spillerne. Se med her i videoen.

Læs nyheden

Log ind