MENU

Måned

Tjen penge til din klub og støt børn på flugt

Nu kan din klub eller dit hold tilmelde sig Red Barnets landsindsamling den 4. september. Pengene går til Red Barnets arbejdet med at hjælpe børn i katastroferamte områder. Og din klub eller hold får 15% af de midler i samler ind.

Læs nyheden

Fodboldskoletræner holder sommerferie på grønsværen

Steffen Henriksen har afsat en hel måned af sin sommerferie til at være fodboldskoletræner for nordjyske børn. Mød Danmarks nok mest dedikerede fodboldskoletræner, og hør ham fortælle, hvad der driver værket.

Læs nyheden

Seminarer om trivsel på holdet

Overskriften på Årets Børnetema 2016 er "Den socialt rummelige fodboldtræner". Seminarrækken handler om trivsel og fællesskab i fodboldklubben og henvender sig primært til børnetrænere. Seminaret er et tilbud for alle – men har du en B- eller en C-licens, kan du optjene fem timers refreshment ved at deltage.

Læs nyheden

Frederiksen har OL-truppen klar

OL-landstræner Niels Frederiksen tror på sejre og avancement, efter at han har 18 spillere + fire reserver til OL-truppen på plads. En trup, der byder på både erfaring og en enkelt mulig landsholdsdebutant.

Læs nyheden

Landsholdet skal kæmpe i særlig OL-trøje

OL-holdet bliver det første landshold til at spille i nye hummel-trøjer, der blev præsenteret i dag.

Læs nyheden

DBU´s Fodboldskole uge 28: Bold i en flagstang

Fodboldskolebolden ruller for fjerde uge i træk, og vi modtager masser af billeder og hyggelige historier fra jer fra hele landet. Her kan du finde et lille udpluk - fx en kæmpebold i en flagstang og en landsholdskeeper tilbage på fodboldskolen.

Læs nyheden

BSV opløst - Taastrup FC bliver i Danmarksserien

Boldklubben Søllerød-Vedbæk er blevet opløst grundet økonomiske problemer, og dermed forbliver Taastrup FC i Danmarksserien på trods af nedrykning til Sjællandsserien.

Læs nyheden

Nye muligheder for C-refresh

Er du indehaver af en C-licens, får du nu flere muligheder for at opretholde licensen via DBU og lokalunionernes refreshment-kurser. Se mere her.

Læs nyheden

Redskaber til et godt træningsmiljø

Trænerseminaret Årets Tema afholdes seks steder i landet til efteråret og henvender sig til alle interesserede. Udover muligheden for at fylde ny viden og inspiration i rygsækken, giver seminaret refreshment-timer for trænere med B- og C-licens.

Læs nyheden

DBU Tour sluttede med et brag

I weekenden blev de nye verdensmestre i straffespark og danmarksmestre i streetfodbold fundet ved et finalestævne på Nytorv i København, der bød på højt tempo, hurtige driblinger og hårde spark.

Læs nyheden

Log ind