MENU

Måned

Store fodboldoplevelser på vej til Horsens

Horsens går store fodboldoplevelser i møde fra sommeren 2016, når Superliga-bolden igen triller på CASA Arena, og A-landsholdet møder Lichtenstein den 31. august. Men endnu flere begivenheder er på vej mod Horsens som resultat af en større aftale mellem Horsens Kommune og DBU.

Læs nyheden

Børnene forklarer: Hvad betyder offside?

Finter, indlæg og offside. Der er mange fodboldord at holde styr på, og hvad betyder de egentlig alle sammen? Her forklarer børnene fra DBU's Get2 Fodboldskole det med deres egne ord. Se med i videoen.

Læs nyheden

Kan jeg trylle mine strømper mindre?

Vi har været i vaskerummet og afprøvet strømpernes krympeevner, så vi kan svare på dit spørgsmål! Find svaret her - og flere andre svar om stort og småt om DBU´s Fodboldskoler lige her.

Læs nyheden

Studerende får billigere landskampbilletter

Fra den kommende VM-kvalifikation kan studerende købe landskampbilletter med rabat på lige vilkår med børn og pensionister.

Læs nyheden

Kom til generalprøven i Horsens

Nedtælling: Landsholdet varmer op til VM-kvalifikationen med en kamp mod Liechtenstein i Horsens den 31. august. Køb billetter fra 100 kr. for voksne og 75 kr. for børn og pensionister.

Læs nyheden

Fodbold, fodbold og fodbold!

Når Virums U99 Fodbold Fitness hold er samlet en gang om ugen, handler det kun om én ting: fodbold. Hør, hvad mændene får ud af træningen, som (måske) er den bedste time på ugen.

Læs nyheden

Børn bliver sunde og sociale af fodboldskoler

DBU´s fodboldskoler kan næste år kan fejre 25 års jubilæum. Skolerne giver børn motion og bevægelse, fællesskab og venskaber. Lad os få flere til at få glæde af fodboldens muligheder.

Læs nyheden

Fodboldskolens første uge: 16.000 trodsede regnen

Årets første og største fodboldskoleuge er veloverstået – og heldigvis er ingen af jer skyllet væk i den danske sommerregn, der til tider mindede om en monsun. Vi har samlet fakta, fis og fantastiske billeder for DBU´s Fodboldskoles første uge – og glæder os over at sparke endnu en uge i gang i dag!

Læs nyheden

Vinderkulturen imponerer ny landstræner

OLDBOYS: De har en imponerende målscore på 32-2 for fire kampe i foråret. Oldboyslandsholdet imponerer både den nye landstræner Per Andersen og ude i de klubber, som holdet besøger for at skabe opmærksomhed om lokale arrangementer - en stor gevinst for både spillerne og klubberne.

Læs nyheden

Når bolden skal ud af kommunen...

I fodbold findes der mange forskellige udtryk som eksempelvis 'at lave en tunnel' og 'at brænde en direktør'. Men hvad betyder alle udtrykkene? Det har vi fået deltagerne på DBU's Get2 Fodboldskole i Vollsmose til at forklare. Se med!

Læs nyheden

Log ind