MENU

Måned

Opgavekort skal fordele opgaverne på flere hænder

Ved at fordele opgaverne i klubberne på flere hænder opnår man en dobbeltgevinst. Dels aflastes de bærende personer, dels skabes involvering og ejerskab blandt klubbens medlemmer, trænere og forældre. Nye opgavekort kan hjælpe klubberne i gang med arbejdet.

Læs nyheden

DBU's Fodboldskole uge 27: En meget lang rejse

Årets anden uge på DBU´s Fodboldskoler er fløjtet af, og vi har i den anledning samlet de bedste historier fra ugen, hvor lidt over 3500 børn har deltaget på skoler over hele landet.

Læs nyheden

Jon Dahl: Det kan vi lære af Island

Landsholdets fans har stillet spørgsmål til assistenttræner Jon Dahl. Her svarer han blandt andet på, hvor meget han bestemmer på landsholdet, hvordan det er at stå på sidelinjen efter så mange år som spiller, og om Danmark kan lære noget af Island.

Læs nyheden

Sådan er skattereglerne for fodboldklubber

Skattereglerne på foreningsområdet kan være en udfordring at få styr på. Men det er den enkelte klub og de enkelte personers ansvar, at de overholdes. Få et overblik her.

Læs nyheden

Oliver rejste jorden rundt for fodboldskolen

De fleste børn kan hoppe på cyklen for at nå til fodboldklubben i tide, til DBU´s Fodboldskole bliver sparket i gang. For Oliver Lok krævede det en flyrejse på 9.000 kilometer. Men så fik han til gengæld også en fantastisk oplevelse – og endda en ekstra overraskelse med hjem i kufferten.

Læs nyheden

Spark landsholdet til VM

Landsholdet tager hul på en ny kvalifikation den 4. september mod Armenien. Køb din billet nu og støt holdet i jagten på VM-kvalifikationen.

Læs nyheden
Borgmester besøger Get2 Fodboldskole på Genforenings-pladsen

Borgmester besøger Get2 Fodboldskole på Genforenings-pladsen

AF: DBU Kommunikation //

DBU har siden 2011 afviklet særlige fodboldskoler i udsatte boligområder for at støtte de lokale fodboldklubber og give flere børn mulighed for at prøve det populære sommerferietilbud.

Læs nyheden

Borgmester spiller bold på Get2 Fodboldskole

Der blev råbt, driblet og skudt til måls, da der torsdag blev afholdt Get2 Fodboldskole i Københavns nordvestkvarter. De 80 børn på skolen fik midt i det hele besøg af kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF), der ville skyde til måls og hilse på både børn og trænere.

Læs nyheden

77 % af Telia Parken bliver røgfrit til landskampe

En brugerundersøgelse får DBU til at øge antallet af ikke-ryger pladser til landskampe i Telia Parken. Antallet af røgfrie pladser stiger fra 1.196 til 29.134.

Læs nyheden

Jon Dahl kårer EM's bedste mål

Vi har taget os en snak med landsholdets assistenttræner om EM. Hvem har skuffet? Hvem har overrasket? Og hvilken spiller har imponeret mest? Derudover afslører Jon Dahl sin egen taktik til straffesparkskonkurrencer, og at taktikken mod Polen allerede ligger klar i skuffen.

Læs nyheden

Log ind