MENU

Måned

Er landsholdet til speedos eller badeshorts?

Sommeren er over Danmark. Her kan du blive klogere på landsholdets sommerfavoritter. Er spillerne til softice eller kugler? Speedos eller badeshorts? Se med!

Læs nyheden

Styregruppe skal uddele millioner til udvikling af dansk fodbold

DBU’s Udviklingspulje skal stå for uddelingen af minimum 75 millioner kroner til projekter i dansk fodbold. En særlig styregruppe skal lede puljen.

Læs nyheden

Ny fodboldlov indføres fra 1. juli

I den nye fodboldlov er der kommet nye regler til, og nogle eksisterende love og fortolkninger er blevet præciseret.

Læs nyheden

Nu kan futsal-trænere komme på kursus

DBU introducerer i turneringsåret 2016/2017 de første futsal-kurser for trænere. Der udbydes tre kurser af i alt 15 timers varighed, og det forventes at flere er på vej i 2017/2018.

Læs nyheden

Seriehold testes mod superligahold i DBU Pokalen

DBU POKALEN: 47 kampe i DBU Pokalen kom på plads torsdag middag, hvor der var lodtrækning til 1. runde i DBU Pokalen. Her mødes de lavest og højst rangeret hold for første gang i knald eller fald-turneringen. Også to superligaklubber var denne gang med i lodtrækningen.

Læs nyheden

Ambassadører skal sikre flere kvinder i fodboldlivet

Piger og kvinders rettigheder på grønsværen kommer i højsædet i ny kommission, fortæller formand for kvinde-elite-gruppen i DBU. Målet er at sikre flere kvinder i sporten og bag skrivebordene gennem et målrettet arbejde med stærke ambassadører.

Læs nyheden

U-landshold og fodboldprojekter skal sejre i Nyborg

Der bliver endnu mere god fodbold på de nyborgensiske græstæpper, efter at Nyborg Kommune og DBU har indgået en 4-årig aftale, hvor fodbold og velfærd er i fokus.

Læs nyheden

Styregruppe skal forberede EURO2020

Når fire EM-kampe afholdes i Danmark i 2020 skal der være fodboldfest i hele landet. Ole Jacobsen fra DBU’s bestyrelse blev i weekenden udpeget som formand for EM2020 styregruppen.

Læs nyheden

Nye profiler i fodboldens faggrupper

En professor, en politisk analytiker og en tidligere landstræner er blandt de nye medlemmer af DBU’s faggrupper. Samtidig blev der nedsat en række styregrupper.

Læs nyheden

Profiler klar til OL

Der er lidt under en måned til, at landstræner Niels Frederiksen skal præsentere den endelige OL-trup, men allerede nu har landstræneren adskillige navne på plads til OL. Mandag kom der syv nye navne til landstrænerens OL-liste.

Læs nyheden

Log ind