MENU

Måned

Fire nye dommere i landets ligaer

Den nye struktur i ALKA Superligaen betyder flere hold og flere kampe – og dermed også flere dommere. Derfor er tre elitedommere netop blevet udpeget til at være en del af den nu 14 mand store dommergruppe, og også i kvindernes liga har man fået en ny topdommer.

Læs nyheden

Fodbolden på Folkemødet

Menneskerettigheder, kunstgræs, uddannelse, integration og fitnessøvelser med bold. Det er nogen af emnerne, når DBU deltager i årets udgave af Folkemødet.

Læs nyheden

Brøndbys skoler sætter fodbold på skoleskemaet

Bolden kommer til at rulle i alle 5. klasserne i Brøndby Kommune i det kommende skoleår. Med DBU’s forskningsbaserede sundhedsprojekt ”FIFA 11 for Health” vil man styrke børnenes fysiske sundhed og deres viden om sundhed og trivsel.

Læs nyheden

Lössl: Sådan redder jeg et straffe

Jonas Lössl beviste i seneste sæson for Guingamp, at han kan tage et straffespark fra selveste Zlatan Ibrahimovic. Derfor har vi naturligvis spurgt målmanden om, hvad han fokuserer på, når han står over for en straffesparksskytte. Hvis du også vil prøve kræfter med straffesparkene, så kan du tilmelde et hold til turneringen VM i Straffe, der kommer rundt til 10 danske byer i løbet af den næste måned. Tilmeld dig på www.dbu.dk/vmistraffe

Læs nyheden
Kronik: EM i nyt fodboldformat

Kronik: EM i nyt fodboldformat

AF: Claus Bretton-Meyer administrerende direktør i DBU og Peter Krustrup professor på Syddansk Universitet //

Det danske fodboldkoncept Fodbold Fitness på vej til udbredelse i hele Europa. Herhjemme har 250 fodboldklubber taget konceptet til sig. Det handler om god motion, sjov og fællesskab i stedet for turneringskampe. Og om at gøre fodbold tilgængelig for flest muligt.

Læs nyheden

Nyt kontingentsystem giver flere penge i klubkassen

KlubOffice tilbyder kontingentopkrævning via abonnement, hvor pengene trækkes automatisk på medlemmernes kreditkort. Det gør det lettere at få flere kontingentkroner i kassen.

Læs nyheden

Schöne: Sådan scorer du på straffe

DBU sparker VM i Straffe i gang i dag. En turnering, der kommer rundt til 10 danske byer i løbet af den næste måned. Her får du landsholdsspiller Lasse Schönes råd til, hvordan du scorer på straffe.

Læs nyheden
Kronik: EM til os i nyt fodboldformat

Kronik: EM til os i nyt fodboldformat

I dag begynder EM i fodbold - desværre uden dansk deltagelse. Til gengæld er det danske fodboldkoncept Fodbold Fitness på vej til udbredelse i hele Europa. Herhjemme har 250 fodboldklubber taget konceptet til sig. Det handler om god motion, sjov og fællesskab i stedet for turneringskampe. Og om at gøre fodbold tilgængelig for flest muligt.

Læs nyheden

Aggers stop ærgrer Hareide

”Det er et tab for landsholdet at miste vores anfører og en meget erfaren spiller, men vi har selvfølgelig respekt for afgørelsen”, siger landstræner Åge Hareide om Daniels Aggers beslutning om at indstille karrieren.

Læs nyheden

Flere danskere følger kvindelandsholdet

Markant flere – faktisk 40% - så med fra tribunerne, da det danske kvindelandshold tirsdag udspillede et svagt polsk mandskab. Og det er ikke kun på tribunerne, at opbakningen er stor.

Læs nyheden

Log ind