MENU

Måned

Pierre Emile: Derfor græd jeg for åben skærm

Det er to år siden, Pierre Emile debuterede for landsholdet. Nu fortæller han om forventningerne og presset - og hvorfor han græd for åben skærm efter sejren over Serbien sidste sommer.

Læs nyheden

Flot dansk comeback i OL-test mod Honduras

Dansk chokstart blev afløst af et forrygende comeback, da Danmark mødte Honduras i holdets første OL-test i Korea. 4-3 blev resultatet til Danmark på mål af Kasper Nielsen, Nicolai Brock-Madsen og Andrew Hjulsager.

Læs nyheden

Hvordan vil Fischer score på Schmeichel i PL?

Det var et af de spørgsmål, 12-årige Malthe stillede i landsholdslejren tirsdag inden afrejsen til Japan. Hør også, om Pierre Emile og Kasper Schmeichel nogensinde er kommet for sent til træning, og om Riza Durmisi kan en god joke.

Læs nyheden

Nadia Nadim og Pernille Harder er udsolgt

Kvindelandsholdet skal råbe ekstra højt til hinanden på banen i morgen, når de møder Slovakiet på Energi Viborg Arena. Der er nemlig masser af danskere, der gerne vil se de danske kvinder spille sig tættere på EM-billetten.

Læs nyheden

Resultattelefonen lukker til sommer

IT-udviklingen og den store succes for DBU's Fodboldapp betyder, at når efterårssæsonen 2016 sparkes i gang, må vi sige farvel til en gammel kending, nemlig resultattelefonen. Det betyder, at resultater ikke længere vil kunne ringes ind. Til gengæld er der mange andre måder at indberette dem på.

Læs nyheden

Klatøjede spillere kæmpede i Korea

OL-FORBEREDELSE: De landede med flere timers forsinkelser i Seoul, så det gjaldt om at holde sig vågen og i gang efter tirsdagens lange flyvetur - bare spørg en træt Jens Jønsson, som vi talte med ved holdets første træning i Korea.

Læs nyheden

Log ind