MENU

Måned

Danmark tog titlen efter mål i slutminutterne

OL-FORBEREDELSE: Det blev aldrig kønt, da Danmark og Sydkorea mødtes mandag aften i OL-forberedelsesturneringens gruppefinale. Men et dansk mål i slutminutterne af Nicolai Brock-Madsen, gav Danmark det uafgjorte resultat, der sikrede turneringssejren i Korea

Læs nyheden

Mike Jensen får gode råd af Delaney

Efter flere års fravær er Mike Jensen tilbage på landsholdet, hvor han nu er holdkammerat med sin svoger Thomas Delaney. Hør, hvor meget fodbold de to familiemedlemmer taler om sammen, og hvilke af Mike Jensens kompetencer Åge Hareide vil bruge på landsholdet.

Læs nyheden

Bliv dommer på en uge i sommerferien

DBU tilbyder unge mellem 15 og 20 år at tage dommereksamen på en uge i sommerferien 2016. De to tilbud i hhv. Jylland og på Sjælland består af fem dage med masser af fodbold, udfordringer og ikke mindst mulighed for at være sammen med andre unge med samme interesse for fodbolden.

Læs nyheden

Sådan kommer Danmark til EM

Det danske kvindelandshold kan næsten røre EM-billetten efter storsejren over Slovakiet torsdag. Nu venter Polen tirsdag. Se hvilke scenarier der kan sikre dansk deltagelse ved EM i Holland 2017.

Læs nyheden

Frederiksen: Har præsteret på højt niveau

OL-FORBEREDELSE: Danmark spiller sin sidste kamp i Korea i dag mandag klokken 13.00 dansk tid. Her gælder det gruppefinalen mellem Danmark og værterne fra Sydkorea - hør her hvordan både OL-landstræner Niels Frederiksen og landsholdets yngste, Joachim Andersen, ser frem mod kampen.

Læs nyheden

"Dine ben er yngre end nogensinde"

Landsholdet sender varme hilsner til holdkammeraten Michael Krohn-Dehli, som desværre blev skadet for nylig og derfor ikke er med holdet i Japan.

Læs nyheden

Stine Larsen er på toppen

Hun er blevet kaldt det kvindelige svar på Kim Vilfort med sine præstationer i defensiven på det danske kvindelandshold. Nu har Nils Nielsen set muligheder i at bruge Stine Larsens kvaliteter længst fremme på banen. Vi har spurgt hovedpersonen ind til den nye rolle.

Læs nyheden

Kom tæt på landsholdets målmænd

Som målmand arbejder du tæt sammen med dine direkte konkurrenter, men samtidig skaber det et helt særligt fællesskab og sammenhold. Her fortæller landsholdets tre målmænd, hvorfor de netop blev målmænd frem for markspillere, hvem der har det største temperament, og hvem der laver mest sjov.

Læs nyheden

Viborgs bedste fans dribler med landsholdet

Vinderne af fanbattlen på Energi Viborg Arena fra kvindelandsholdets sidste hjemmebanekamp fik i dag deres præmie – en træning med kvindelandsholdet. Se her hvordan dagen forløb.

Læs nyheden

Danmark sprudlede i storsejr over Nigeria

OL-FORBEREDELSE: Danmark vandt med masser af underholdende angrebsspil sikkert 6-2 over Nigeria i den anden OL-testkamp og sætter sig dermed i førersædet i OL-forberedelsesturneringen i Korea

Læs nyheden

Log ind