MENU

Måned

Viborgs bedste fans dribler med landsholdet

Vinderne af fanbattlen på Energi Viborg Arena fra kvindelandsholdets sidste hjemmebanekamp fik i dag deres præmie – en træning med kvindelandsholdet. Se her hvordan dagen forløb.

Læs nyheden

Danmark sprudlede i storsejr over Nigeria

OL-FORBEREDELSE: Danmark vandt med masser af underholdende angrebsspil sikkert 6-2 over Nigeria i den anden OL-testkamp og sætter sig dermed i førersædet i OL-forberedelsesturneringen i Korea

Læs nyheden

Målmand klar til OL

Esbjerg fB har givet førstemålmand Jeppe Højbjerg mulighed for at komme med til OL i Brasilien. Noget både spiller, klub og ikke mindst landstræner Niels Frederiksen er glade for.

Læs nyheden

Teknik møder fysik i ny OL-test

OL-FORBEREDELSE: Danmark møder lørdag klokken 11.00 dansk tid Nigeria i den anden ud af tre testkampe frem mod OL - en kamp, der ifølge både spiller og træner også er en test mellem det danske tekniske spil og Nigerias fysiske spil. Følg højdepunkterne på www.facebook.com/u21-landsholdet

Læs nyheden

U15 træf: Sidste step før landsholdet!

Landets største U15-talenter kæmper igen i år om en plads på det nye U16-landshold, når Vildbjerg Sports- og Kulturcenter den 16.-19. juni danner rammen om U15-Træf 2016. Som afslutning på træffet udtages en foreløbig U16-trup.

Læs nyheden

Landsholdet fortsætter på Discovery

UEFA og Discovery Networks Danmark forlænger Landsholdets tv-aftale frem til 2022, hvilket glæder Claus Bretton-Meyer, der er tilfreds med, at det succesfulde samarbejde fortsætter.

Læs nyheden

Landsholdet tager imod Lichtenstein i Horsens

For første gang nogensinde skal CASA Arena i Horsens lægge græs til en A-landskamp. Det sker, når Åge Hareide skal få de sidste detaljer på plads i venskabskampen mod Lichtenstein 31. august.

Læs nyheden

Startopstilling: Vibe og Duncan på toppen

Landsholdet stiller op i en 3-5-2 formation mod Bosnien-Hercegovina. Se startopstillingen her.

Læs nyheden

DBU støtter Ceferins kandidatur i UEFA-valg

DBU og tre andre nordiske fodboldforbund går sammen om at støtte slovensk kandidattur til posten som UEFA’s næste præsident.

Læs nyheden

Det slovakiske skib sank i Viborg

Vigtige point blev høstet i dag på Energi Viborg Arena, hvor kvindelandsholdet mødte Slovakiet i EM-kvalifikationen. Nadia Nadim kom på banen efter 45 minutter og afgjorde kampen for danskerne med to scoringer.

Læs nyheden

Log ind