Måned

Konference: Danmark skal blive endnu bedre til at talentudvikle

320 trænere, talentansvarlige og andre har den 9. og 10. januar diskuteret talentudvikling i dansk drengefodbold på en stor konference i Kolding. Én ting står klart: Vi er dygtige i Danmark, men kan blive endnu bedre.

Læs nyheden

DBU søger instruktører

DBU søger to fuldtids- og seks deltidsinstruktører til Pigeraketten og 'Hovedet, Kroppen, Klubben' med lyst og mod på at introducere børn og unge til fodbold og foreningslivet. Ansøgningsfristen er 12. februar klokken 9.00.

Læs nyheden

VM-opvarmning mod Sverige

Inden Danmark tager rejsen til Rusland, går turen over Stockholm, hvor Danmark møder Sverige 2. juni. Information om billetsalg til de danske fans forventes snarest.

Læs nyheden

Hareide: Spillerne skal gribe chancen, når de får muligheden

Der er kamp om VM-pladserne - også i Abu Dhabi, hvor spillerne på U21/ligalandsholdet ikke kun kæmper om bolden men også om landstræner Åge Hareides opmærksomhed i jagten på en eftertragtet VM-plads.

Læs nyheden

Målmandstræningen styrkes på talentsiden

DBU fuldtidsansætter Stephen Paddon som ny målmandstræner på herresiden med henblik på at styrke talentudviklingen omkring de bedste målmænd på højeste niveau i Danmark og de danske ungdomslandshold op til U19-landsholdet

Læs nyheden

Ny talentsatsning rammer bredere og yngre

Flere ressourcer og mere økonomi til talenterne skal sikre fortsat dansk fodboldsucces på herresiden.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet og DR forlænger samarbejdet

De danske fans kan også i fremtiden opleve Harder, Nadim og Troelsgaard på skærmen, når kvindelandsholdet går på banen. DR har indgået en aftale med DBU, der forlænger stationens TV-rettigheder med fem år. Fantastisk for den fortsatte udvikling af kvindefodbolden, siger landsholdsanfører, Pernille Harder, og talentudviklingschef i DBU, Lene Terp.

Læs nyheden

HUSK: Indberetning af medlemmer!

D. 31. januar er der frist for indberetning af medlemstal. Det er meget vigtigt, at alle klubber får det klaret.

Læs nyheden

Log ind