Måned

Mange mærker, hvordan fodbold kan bruges som medicin

Motionsfodbold har vist sig både at kunne være med til at forebygge og behandle en række forskellige sygdomme. Det har mange allerede opdaget og er begyndt træningen til stor gavn for deres sundhed.

Læs nyheden

Holdet bag holdet er klar til VM

Med nøgleord som kontinuitet og øgede ledelsesressourcer har DBU’s ledelse anført af elitechef Kim Hallberg fastlagt sammensætningen af staben, der skal sikre bedst mulige rammer under VM-slutrunden i Rusland.

Læs nyheden

Bale og Irland venter i Nations League

Danmark er blevet parret med Irland og Wales i UEFA’s helt nye turnering Nations League. Danmark kan i turneringen sikre sig en billet til EM i 2020, hvis det skulle glippe i den normale kvalifikation.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet overmatchet af verdensmestrene

Danskerne tabte med 5-1, da de i nat dansk tid mødte de amerikanske verdensmestre i en venskabskamp i San Diego. 17.561 tilskuere så hjemmebanefavoritterne give Danmark lidt af en snitter i årets første kamp.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet er årets ord

Dansk Sprognævn og P1´s lyttere på programmet "Klog på sprog" har kåret "kvindelandsholdet" som det mest tidstypiske ord for 2017.

Læs nyheden

Det lokale sammenhold blomstrer i kraft af et Fodbold Fitnesshold

Ved at oprette et Fodbold Fitnesshold kan I give lokalsamfundet et ordentligt boost. Erfaringer viser nemlig, at et Fodbold Fitnesshold kan være med til at samle lokalsamfundet.

Læs nyheden

Mange mål i nyt dansk nederlag

Jordans A-landshold scorede et mål mere end Danmark og derfor tabte Danmark 3-2 i holdets anden kamp under træningsturen til Abu Dhabi. En tur der ifølge den assisterende landstræner Jon Dahl Tomasson samtidig har givet spillerne en masse positivt med sig i bagagen med hjem til klubberne

Læs nyheden

DBU lancerer nyt nyhedsbrev om pigefodbold

Pige- og kvindefodbold er noget særligt, og nu får området sit eget nyhedsbrev med fokuseret indhold, der kan inspirere ledere og trænere. Tilmeld dig ”Piger på banen” nu.

Læs nyheden

DBU’s klubrådgivere har haft travlt i 2017

Omkring hver tredje fodboldklub har haft glæde af hjælp fra en af de omrejsende klubrådgivere. 1289 gange har de aflagt besøg, mens de 160 gange har gennemført længere udviklingsforløb i det forgangne år.

Læs nyheden

Dansk dukkert i sidste sekund mod Sverige

TESTKAMP: Det lykkedes Sverige modsat Danmark at få bolden i nettet i de døende sekunder. Derfor måtte Danmark se sig besejret med 1-0 i årets første testkamp under U21/ligalandsholdets træningstur til Abu Dhabi. Få highlights og reaktioner fra kampen her

Læs nyheden

Log ind