Måned

Gratis fodboldfest i Fælledparken

Onsdag den 28. maj inviterer DBU alle til gratis fodboldfest i Fælledparken før jubilæumslandskampen mod Sverige i Parken. Tag hele familien med og oplev verdenspremieren på VM i Straffe.

Læs nyheden

Oldboys fik en ny sejr over Hornsyld IF

Allan Simonsen gjorde comeback, mens både Chris Sørensen, Asbjørn Sennels og Uffe Jakobsen fik debut, da det danske oldboyslandshold i weekenden mødte Hornsyld IF klubbens 75-års jubilæumskamp.

Læs nyheden

Kom tæt på landsholdets keeperduel

Stephan Andersen og Kasper Schmeichel har kendt hinanden i 16 år. I dag duellerer de om pladsen i landsholdets mål. Hør dem fortælle om venskab og konkurrence her i klippet.

Læs nyheden

Ingen licens til Skovbakken og B93/HIK/Skjold

Licensappeludvalget har fredag meddelt resultatet af appelbehandlingen til de involverede klubber også i 3F Ligaen og Herreeliteungdom.

Læs nyheden

Vejle forbliver i 1. division

Licensappeludvalget har fredag meddelt resultatet af appelbehandlingen til de involverede klubber i NordicBet Ligaen.

Læs nyheden

Designtalent med Aspergers bag jubilæumsbold

16-årige Jonas fra Gug ved Aalborg er manden bag designet på DBU's 125-års jubilæumsbold. Mød det unge designtalent med Aspergers her, hvor han fortæller om sine tanker om bolden.

Læs nyheden

Bliv træner eller dommer i sommerferien!

For sjette år afholder DBU den populære teenagecamp i nordjyske Storvorde, hvor unge på en uge i sommerferien kan blive uddannet fodboldtræner og dommer. Tilmelding er startet.

Læs nyheden

Danmark bedst – men desværre kun 2-2 mod Ungarn

Aftenens landskamp viste et dansk landshold i fin form, for selv om det ”kun” blev 2-2 på udebane mod Ungarn efterlod kampen et opløftende indtryk, inden det går løs i EM-kvalifikationen.

Læs nyheden

U21: Første nederlag under Jess Thorup

Det danske U21-landshold tabte torsdag aften 0-2 til Schweiz. Nederlaget var det første som U21-landstræner for Jess Thorup.

Læs nyheden

Debut til Jakob Ahlmann

Jakob Ahlmann debuterer som venstre back i aftenens landskamp mod Ungarn, som starter klokken 20.15 og kan ses på TV 2

Læs nyheden

Log ind