Måned

Kan du slå landsholdet i svensk?

Som opvarmning til jubilæumskampen mod Sverige den 28. maj kan du teste din viden om landsholdshistorien mellem Danmark og Sverige. Kan du slå spillerne?

Læs nyheden

Højbjerg og Ahlmann på A-landsholdet

Det er en god blanding af debutanter, spillere som får comeback, unge og ældre spillere fra både den hjemlige og udenlandske ligaer, der udgør de 23 spillere i Morten Olsens landsholdstrup, der møder Ungarn og Sverige den 22. og 28. maj.

Læs nyheden

U21: Alexander Scholz tilbage på landsholdet

Efter tre års selvvalgt landsholdspause er Alexander Scholz igen inde i landsholdsvarmen og er klar til U21-landskampen mod Schweiz i Esbjerg.

Læs nyheden

Fodboldfest i Lystrup IF

Det danske oldboys-landshold var en del af fodboldfesten i Lystrup IF med en kamp mod de lokale drenge. Og det blev en fest med 8 mål - kampen endte 5-3 til de danske landsholdsspillere.

Læs nyheden

Første multibane indviet

LIF Fodbold indviede i dag den første multibane støttet af Nordea-fonden og DBU’s multibanepulje. Martin Jørgensen, DBU’s Old Boys-landshold og formand Jesper Møller var med til festen nord for Aarhus.

Læs nyheden

To trupper klar til Qatar

U16 & U18-landsholdstrupperne blev i dag udtaget til kampene mod Palmeiras fra Brasilien og Qatars akademihold, Aspire 26. – 28. maj.

Læs nyheden

U21-landsholdet flytter ind på DR3

U21-landsholdet er snublende tæt på at sikre sig førstepladsen i EM-kvalifikationen, og nu får DR’s seere, lyttere og netbrugere snart mulighed for at følge dem nærmere.

Læs nyheden

VM-håbet lever stadig efter sejr

Danmark fik en tiltrængt sejr og alle tre point, da holdet i VM-kvalifikationen mødte Serbien torsdag aften i Vejle.

Læs nyheden

Fodbold Fitness spirer i de danske klubber

Det er ikke kun foråret, der spirer. Det gør Fodbold Fitness også, når man kigger ud over det danske fodbold landskab, hvor der nu er 185 Fodbold Fitness-klubber.

Læs nyheden

Jakob Kehlet: Stort at være en del af Pokalfinalen

Efter to gange som 4.dommer er Jakob Kehlet klar til for første gang at dømme finalen i DBU Pokalen – en kamp han har set frem til, siden han dømte serie 2.

Læs nyheden

Log ind