Måned

Livescore giver kampe ekstra liv

DBU og lokalunionerne lancerede i april Livescore for breddekampe. Klubberne har taget det til sig, og det giver de danske breddekampe en ekstra dimension.

Læs nyheden

Debutant i Olsens start 11’er

Der er en enkelt debutant i Morten Olsens start 11’er, der møder Ungarn i Debrecen torsdag aften klokken 20.15. Se alle 11 navne på dbu.dk og facebook kl. 19.15

Læs nyheden

Højbjergs bedste scoring

Danmark møder torsdag aften Ungarn i Debrecen i første af to testkampe. Og der er flere nye ansigter i truppen. Mød nogle af dem her.

Læs nyheden

Frederik Møller hasteindkaldt til i U21

På grund af tvivlsomme backspillere grundet smågener er Frederik Møller hasteindkaldt til U21-landsholdet forud for torsdagens kamp mod Schweiz.

Læs nyheden

Hjulmand på Store Trænerdag

Kasper Hjulmand har ikke kun sat sin underskrift hos tyske Mainz men også hos årets Store Trænerdag 29. maj i Brøndby, hvor den tidligere FCN-træner er sidste navn på programmet. Tilmeld dig nu

Læs nyheden

FC Skanderborg er Europas bedste fodboldklub!

UEFA kårer FC Skanderborg til Europas Bedste Breddefodboldklub 2014 og hylder klubben for sit fantastiske arbejde for klubbens mere end 1100 medlemmer.

Læs nyheden

Børnetræning er meget mere end øvelser

C-træneruddannelsen handler om mere bold, mere spil, men også om det gode fodboldmiljø, glæde, tryghed og planlægning. I det hele taget mere både og ikke så meget enten eller. Sådan siger C-træner Martin Ladegaard-Mortensen.

Læs nyheden

Jønsson og Holst på U21-landsholdet

Jens Jønsson erstatter Danny Amankwaa, mens Frederik Holst erstatter Jonas Knudsen på U21-landsholdet til kampen mod Schweiz.

Læs nyheden

Jonas Knudsen erstatter Simon Busk Poulsen

En lyskenskade tvinger Simon Busk Poulsen til at melde afbud til landsholdet. Han erstattes af Jonas Knudsen, Esbjerg, der rykkes op fra U21-landsholdet

Læs nyheden

Viborg og Esbjerg taberdømt

Fodboldens Disciplinærinstans fastslår, at det er klubbernes ansvar at holde rede på spillernes karantænepoint. Dermed betyder Viborgs og Esbjergs brug af henholdsvis David Boysen og Ryan Laursen, at klubberne taberdømmes med 3-0 i kampene mod Randers og AGF.

Læs nyheden

Log ind