MENU

Måned

Chat med Schmeichel kl. 14.45

Kasper Schmeichel sidder klar ved tasterne på landsholdets Facebook-side i dag kl. 14.45-15.15 for at chatte med fansene.

Læs nyheden

U16: Nederlag trods flot spil

De danske drenge spillede fredag aften den anden kamp i denne uge mod Ukraine. Efter sejren i onsdags skulle holdet forsøge at lave en ”dobbelt op”. Trods en flot kamp, hvor der var mange positive momenter i spillet, så tabte Danmark 2-1.

Læs nyheden

Lucas Andersen indkaldes til A-landsholdet

Thomas Kahlenberg, Pierre Emile Højberg, Krohn-Dehli og Morten Rasmussen rejser ikke med A-landsholdet til Bukarest. Lucas Andersen, Ajax, hentes ind fra U21-landsholdet.

Læs nyheden

Imponerende dansk 2. halvleg sikrer 3-1 sejr

Serbien startede som lyn og torden, og kom foran efter blot 4 minutter. Danmark fik stille og roligt rystet chokstarten af sig, og i 2. halvleg leverede de danske drenge en flot indsats, og fik via scoringer af Bendtner, Kjær og Bendtner fortjent vendt 0-1 til 3-1 sejr.

Læs nyheden

U21: Uafgjort mod EM-værter

Det danske U21-landshold spillede fredag aften uafgjort 2-2 mod de kommende EM-værter fra Tjekkiet.

Læs nyheden

Storsejr til U19 over Wales

U19 landsholdet vandt 4-0 over Wales i den anden EM-kvalifikationskamp. Dermed er Danmark snublende tæt på Eliterunden til foråret

Læs nyheden

Kahlenberg med fra start

Efter at være blevet skiftet ind de seneste tre EM-kvalifikationskampe får Thomas Kahlenberg chancen fra start, når Danmark kl. 20.45 møder Serbien på FK Partizans stadium i Beograd

Læs nyheden

En fighter siger stop

29-årige Mariann Gajhede Knudsen er usædvanlig vis IKKE med i den landsholdstrup, der samles i slutningen af november. Den erfarne midtbaneslider siger stop for nu på landsholdet - kroppen er træt grundet et voldsomt program, og den rutinerede landsholdsspiller vil nu koncentrere sig alene om klubkarrieren.

Læs nyheden

DBU ønsker hele Qatar-rapport offentliggjort

Åbenhed og transparens er altafgørende i debatten om valget af Qatar som vært for VM i 2022.

Læs nyheden

Landsholdets venskabskampe sendes på Kanal 5

Alle venskabskampe for det danske fodboldlandshold frem til EM vil blive vist på Kanal 5, der dermed er den eneste kanal, hvor de danske seere kan følge det danske fodboldlandshold.

Læs nyheden

Log ind