MENU

Måned

Agger behandles i klubben

Daniel Aggers deltagelse i EM-kvalifikationskampen mod Serbien vurderes som særdeles tvivlsom af landsholdets læge Søren Kaalund. Jannik Vestergaard er indkaldt som mulig erstatning

Læs nyheden

Jesper Fredberg og Niels Frederiksen lærer fra sig

Lene Terp, Kolding Q, Jesper Fredberg, AGF, Niels Frederiksen, Esbjerg fB og U-16 landstræner Per Holm var nogle af inspirationskilderne, da 165 trænere fra alle egne af Danmark deltog i Store Trænertræf.

Læs nyheden

Sidste seks spillere udtaget

Som forudset af de fleste medier er Niclas Bendtner blandt de sidste seks spillere, som Morten Olsen udtog lørdag aften.

Læs nyheden

U21: Danmark møder favoritter til EM

U21-landsholdet kan se frem til en spændende EM-slutrunde i gruppe med Tjekkiet, Tyskland og Serbien.

Læs nyheden

Web-tv: Fodbold og skoler i samarbejde

Brønderslev IF leverer instruktører til kommunens nye fodboldlinje, der er udsprunget af skolereformen. Se og hør hvordan fodboldklubben aktivt arbejder med skolerne i håbet om, at eleverne bliver endnu mere vilde med fodbold.

Læs nyheden

19 gengangere i Olsens trup

Der er genvalg til samtlige af de 19 spillere, som Morten Olsen i dag udtog til EM-kvalifikationskampen mod Serbien og den efterfølgende landskamp mod Rumænien.

Læs nyheden

Landsholdsdebutant i U21-truppen

Nicolai Poulsen er helt ny i landsholdsammenhæng, når han den 11. november tjekker ind i U21-landsholdslejren til kampene mod Tjekkiet og Italien.

Læs nyheden

LIVE: Se Olsen udtage truppen

Se Morten Olsen og Jess Thorup udtage U21- og A-landsholdstruppen live her fra kl. 13.00

Læs nyheden

Børneattester skal indhentes digitalt

Drop papirformatet og indhent børneattester på klubbens trænere og frivillige digitalt. Sådan lyder et nyt lovkrav fra den 1. november 2014.

Læs nyheden

U21 på træningstur til Tyrkiet

U21-landsholdet samler 20 hjemlige spillere og drager 10 dage til Tyrkiet i slutningen af januar på den årlige vintertur.

Læs nyheden

Log ind