MENU

Måned

Fodbold Fitness for kvinder vinder frem

Der er 150 Fodbold Fitness-hold for kvinder i Jylland.

Læs nyheden

Ny kvindeklub skal højne talentmasse på Fyn

Fyns talentfulde pigefodboldspillere skal prioriteres i den nye kvindesatsning, Odense Q. I tider, hvor DBU har mere fokus end nogensinde før på ligestillingen i fodboldklubber, er Odense Q en vigtig satsning for kvindefodbolden, siger formand for pige- og kvindefodbold i DBU.

Læs nyheden

Fodbold Fitness rammer danskernes idrætsvaner

Fodbold Fitness bygger på nogle tendenser i danskernes idrætsvaner, hvor sundhed og fleksibilitet er en vigtig faktor, mens klubberne oplever, at konceptet bidrager positivt til klubmiljø, sociale aktiviteter og medlemstal. Det er nogle af konklusionerne i Søren Bennikes ph.d.-afhandling "Fodbold Fitness - implementeringen af en ny fodboldkultur."

Læs nyheden

Gigantindernes kamp venter i Vendsyssel

Overlegne i den danske liga og i Pokalturneringen. Det er svært at forestille sig andre finalister til årets Pokalfinale end Fortuna Hjørring og Brøndby IF, som kan opleves direkte på DR3 på lørdag klokken 16.00. Her kan du blive lidt klogere på fighten mellem de to, der aldrig helt synes at drosle af.

Læs nyheden

Pigernes Stemme nåede de kendte og kongelige

Otte piger fra projekt Pigernes Stemme løb i går på banen ved Global Goals-tuneringen i Kødbyen. De kæmpede for point og mål, men i lige så høj grad for ligestilling i fodbolden. De vandt turneringen – og kæmper sammen med resten af fodbolddanmark videre for ligestilling i fodboldklubben.

Læs nyheden
Pigernes Stemme når de kendte og kongelige

Pigernes Stemme når de kendte og kongelige

AF: DBU Kommunikation //

Otte piger fra projekt Pigernes Stemme løb i går på banen ved Global Goals-tuneringen i Kødbyen. De kæmpede for point og mål, men i lige så høj grad for ligestilling i fodbolden.

Læs nyheden

DBU og partnere går på banen for kvinder

Tirsdag bliver bolden givet op til en ny global fodboldturnering: Global Goals World Cup. Den skaludbrede kendskabet til de 17 verdensmål og sætte fokus på ligestilling. Udenrigsminister Kristian Jensen ogdirektør for Red Barnet International Helle Thorning-Schmidt skyder turneringen i gang i Kødbyen.Anledning er Women deliver-konferencen.

Læs nyheden

DBU-formand glæder sig over nye VM-krav

FIFA har besluttet nye kriterier for valg af VM-værtsnationer med fokus på blandt andet menneskerettigheder og bæredygtighed. Det glæder DBU’s formand, Jesper Møller

Læs nyheden

Fire EM-point ikke nok for Danmark

Der var ingen hjælp fra Frankrig og derfor er danmark og landstræner Jan Michaelsen færdig ved EM i Baku efter torsdagens 3-1 nederlag til England.

Læs nyheden

Mike Jensen er tilbage på landsholdet

Åge Hareide har sat navne på de 23 spillere, der rejser til Japan for at spille Kirin Cup. Der er comeback til Mike Jensen, Lasse Nielsen, Peter Ankersen og Viktor Fischer.

Læs nyheden

Log ind