MENU

Måned

Frederiksen ser frem mod første OL-test

Niels Frederiksen udtog torsdag 18 af de 22 spillere, der i juni deltager i en OL-forberedelsesturnering i Sydkorea, hvor Danmark ud over værterne møder Nigeria og Honduras.

Læs nyheden

Dansk optimisme før EM-skæbnekamp

U17 EM: Danmark møder torsdag eftermiddag klokken 17.00 England i sidste gruppekamp ved EM i Baku. Uafgjort eller sejr vil sende Danmark direkte til EM-kvartfinalen. Landstræner Jan Michaelsen og U17-spiller Lasse Sørensen ser her frem mod dagens skæbnekamp.

Læs nyheden

Fem spillere gør comeback i landsholdslejren

Åge Hareide har inviteret Nicklas Bendtner, Nicolai Boilesen, Stephan Andersen, Andreas Bjelland og Simon Busk Poulsen til at deltage i den træningssamling, der er for de udenlandske spillere, inden landsholdet rejser til Japan. De fem spillere er kun udtaget til træningssamlingen og er ikke en del af den trup, der deltager i Kirin Cup.

Læs nyheden

Vil du (gen)opleve Store Trænerdag i levende billeder?

Store Trænerdag bød på godt vejr, solstrålehistorier og masser af landstræner-faktor. Missede du dagen - eller vil du blot have et tilbageblik, så se med i videoen herunder.

Læs nyheden

Trænerpionér tilbage på kvindelandsholdet

Der er ikke mange ændringer at spore i den trup, landstræner Nils Nielsen i dag har udtaget til de to EM-kvalkampe i juni. Til gengæld har landstræneren hevet et trumfkort af rang op af lommen og placeret ved sin side på trænerbænken.

Læs nyheden

Sommer-camp for unge trænere

KFUM's Idrætsforbund og DBU inviterer 16-18-årige trænere på en sjov og lærerig træner-camp i skolernes sommerferie. På kun en uge kan de tage hele DBU's C-træneruddannelse, der suppleres med masser af sociale aktiviteter. Se mere her.

Læs nyheden

Dansk EM-revanche over Sverige

U17 EM: Det danske U17-landshold har fået et godt udgangspunkt for en EM-kvartfinale efter dagens 1-0 sejr over Sverige i overtiden ved EM i Baku.

Læs nyheden

DBU-formand: UEFA skal videre så hurtigt som muligt

Ny ledelse så hurtigt som muligt skal få UEFA videre.

Læs nyheden

Pigerne vil prioriteres i fodboldklubben

Fodboldpiger har svært ved at få fodboldtræning og skolen til at hænge sammen i hverdagen, og næsten halvdelen af dem føler, at drenge bliver prioriteret højest i klubberne. Ny undersøgelse giver svar på spørgsmålene om, hvordan vi giver pigespillere lige så gode vilkår i sporten, som drengene har. Nu skal DBU i arbejdstøjet, fortæller Mette Bach Kjær, formand for pige- og kvindefodbold i DBU.

Læs nyheden

DBU Tour bliver årets fodboldfest!

Straffesparksskyttere og dribleministre! Så er det atter blevet tid til DM i Streetfodbold og VM i Straffe, når DBU Tour igen i år kommer rundt til 10 danske byer for at finde de bedste straffesparksskyttere og tekniske genier.

Læs nyheden

Log ind