MENU

Måned

Unibet fortsætter som partner på DBU Tour

For tredje år i træk er Unibet med som partner på DBU Tour, og det er til stor glæde hos begge parter.

Læs nyheden

Michaelsen gør status før Sverige

U17 EM: Det danske U17-landshold møder mandag klokken 12 dansk tid Sverige og vil med en sejr stå med det ene ben i kvartfinalerne. Se kampen direkte på Eurosport 1.

Læs nyheden

Første EM-point på kontoen i Baku

U17 EM: Det blev til en flot uafgjort i Danmarks første kamp ved EM i Aserbajdsjan, hvor danmark spillede 0-0 mod Frankrig og dermed fik det første point på EM-kontoen..

Læs nyheden

Kvist og FCK dukkede AGF i pokalfinalen

F.C. København kunne med en 2-1 sejr over AGF lade sig hylde som pokalmester for andet år i træk foran en fantastisk kulisse i Telia Parken.

Læs nyheden

Klap og kontanter til Greve Fodbold

Traditionen med at hylde den serieklub, der kom længst i DBU Pokalen, er næsten lige så gammel som pokalfinalen selv. I år var det for andet år i træk Greve Fodbold, der kunne lade sig hylde i pausen under årets finale i Telia Parken som bedste serieklub 2016 i DBU Pokalen.

Læs nyheden

Store Trænerdag: Indblik i fremtiden

Mens mange danskere var til konfirmationer og hellige begivenheder, så var de danske fodboldtrænere til deres helt egen årlige tradition, da der torsdag var Store Trænerdag på Brøndby Stadion.

Læs nyheden

Optimisme i den danske EM-lejr!

U17 EM: Danmark møder på fredag Frankrig i den første gruppekamp ved EM i Baku, Aserbajdsjan. Spiller og landstræner ser her frem mod kampen, og håber at overraske en af favoritterne til EM-titlen. Følg kampen direkte på Eurosport 2 den 6. maj klokken 17.00 (dansk tid)!

Læs nyheden

Minor-regler: Nu lettes sagsbehandling

FIFA tillader nu, at DBU selv afgør sager, hvor mindreårige amatørspillere skifter fra en klub i udlandet til en dansk amatørklub. Det bør sikre en mere effektiv behandling af sager omfattet af FIFA's minor-regler.

Læs nyheden

Licens til ny kvindeklubsatsning

Licensudvalget har tildelt licens til alle 3F-klubberne, der også byder på en helt ny kvindeklub. Et resultat af hårdt arbejde i klubberne, siger Formand for pige- og kvindefodbold og bestyrelsesmedlem i DBU, Mette Bach Kjær.

Læs nyheden

DBU-formand: Matchfixing-dom skal følges op

Dagens landsretsdom bekræfter, at der er matchfixing i dansk fodbold, siger DBU-formand, der ønsker øget indsats.

Læs nyheden

Log ind