MENU

Måned

Zanka erstatter Agger

Daniel Agger har efter samråd med landstræner Åge Hareide meldt afbud til Kirin Cup for at få tid til at få afklaret hans videre fodboldkarriere. Han erstattes at F.C. Københavns Mathias ”Zanka” Jørgensen

Læs nyheden

Fischer: Hvis jeg ikke spillede fodbold...

Hvad ville landsholdsspilleren så spille? Dét og meget mere får du svar på her, hvor Viktor Fischer også forholder sig til alle modesæsonerne og sit livs mest spændende landskamp.

Læs nyheden

Kampagne skal skabe bedre opførsel i dansk fodbold

Hver femte spiller, træner, dommer og leder oplever, at forældres opførsel på sidelinjen er blevet værre de senere år, viser ny undersøgelse fra DBU. Ny kampagne skal skabe mere respekt og bedre opførsel i dansk fodbold.

Læs nyheden

Divisionsklubberne beholder licensen

Et tæt samarbejde med de øverst rangerede herreklubber i Danmark har været med til at sikre, at alle Superliga- og Bet25 Ligaklubber har beholdt deres licens til sæsonen 2016/17.

Læs nyheden

Sidste spillere på plads til Sydkorea

OL-FORBEREDELSE: Niels Frederiksen satte onsdag navne på de sidste spillere, der deltager i Danmarks OL-forberedelsesturnering i Korea i den kommende uge. Frederik Børsting, Martin Vingaard, Nicolai Brock-Madsen, Patrick Da Silva og Robert Skov tager med til Korea.

Læs nyheden

Fischer kårer landsholdets mest mobilafhængige

Schöne stiller spørgsmålene, og Fischer leverer svarene i dette interview, hvor du blandt andet får svar på, hvem der er mest afhængig af mobiltelefonen, og hvem der har mest temperament.

Læs nyheden

Vi gør det godt, men kan gøre det endnu bedre!

TALENTUDVIKLING: Repræsentanter fra AaB, F.C. København og FC Nordsjælland er sammen med Frank Arnesen med i ny kommission, der skal udforme en ny national talentudviklingsstrategi. Første møde afholdes i dag.

Læs nyheden

Yussuf Poulsen klar til OL

Den 21-årige danske angriber er nået til enighed med sin klub om deltagelse ved sommerens OL i Brasilien. Det betyder også, at Yussuf Poulsen alligevel ikke deltager på A-landsholdets tur til Japan i næste uge.

Læs nyheden

Grøn og hvid blev til guld i Hjørring

Danmarks to bedste kvindemandskaber levede op til deres ry, og viste blændende top-fodbold i Nordjylland. For første gang i mange finaler mellem de to blev det Fortuna Hjørring, der kunne løfte pokalen efter noget af en kvindefight.

Læs nyheden

DBU-formand ser frem til UEFA-valg i september

Jesper Møller ser frem til valget af ny UEFA præsident i september, så UEFA kan komme tilbage til arbejdet efter Michel Platinis suspendering i efteråret 2015

Læs nyheden

Log ind