Måned

U19: EM-rejsen begynder i Aserbajdsjan

De danske U19-kvinder sætter i næste måned jagten ind på endnu en EM-slutrunde, når Danmark i EM-kvalifikationens første runde møder Cypern, Aserbajdsjan og Ukraine i Baku.

Læs nyheden

Oldboys: Sejr til den lokale helt

Jesper Grønkjær og resten af det danske oldboyslandshold vandt fredag aften 6-0 over Thisted FC’s all stars hold i klubbens 25 års jubilæumskamp.

Læs nyheden

U19 klar til kampen om Norden

To mulige landsholdsdebutanter og fire meget erfarne, yngre spillere fra 1997 indgår blandt de 18 spillere, som Bent Arensøe Christensen har udtaget til U19-venskabskampene mod Sverige og Norge

Læs nyheden

27.000 fik nye skills på DBU’s Fodboldskole

I løbet af sommerferien har DBU gennemført fodboldskoler i 264 klubber rundt omkring i hele landet. Her blev deltagerne i år præsenteret for det nye koncept ’DBU Fodboldskole Skills’.

Læs nyheden

Vigtig sejr mod Island

Med en hårdt tilkæmpet 1-0 sejr lykkedes det Danmark at erobre den vigtige andenplads i VM-kvalifikationen fra nærmeste modstander Island, da netop de to mødtes sent torsdag aften i Reykjavik.

Læs nyheden

U19: Ny dansk sejr over Irland

De danske U19-kvinder sikrede både underholdning og sejr til de mange fremmødte i Sakskøbing, da holdet i dag igen mødte Irland.

Læs nyheden

Fire mulige U20-debutanter

U20-landsholdet møder De Forenede Arabiske Emirater i en landskamp på neutral grund i Senec, hvor der er fire mulige debutanter i 18-mandstruppen

Læs nyheden

Skal du med til Store Trænertræf?

VM i Brasilien og Det nye AGF er nogle af emnerne på Store Trænertræf 2014, som afholdes den 7. og 8. november i Vejen. Tilmeld dig allerede nu.

Læs nyheden

Landstræner: Vi SKAL slå Island

Når det danske kvindelandshold torsdag spiller mod Island i Reykjavik, er det vind eller forsvind. Hør hvordan landstræner Nils Nielsens ser frem mod kampen.

Læs nyheden

U19: Dansk storsejr i Nykøbing Falster

Nykøbing Falster Idrætspark dannede tirsdag aften rammen om en dansk storsejr, da U19 kvindelandsholdet udspillede Irland i den første af to venskabskampe.

Læs nyheden

Log ind