Måned

Nyt skoleår = ny skolefodboldturnering

Tusindvis af skolebørn er atter klar til at kæmpe om skolefodboldtrofæet. Nye partnere sætter kolorit på og udenfor banen

Læs nyheden

Dommertalenter jagter drømmen

De er blandt Danmarks mest talentfulde unge fodbolddommere – for nyligt var de samlet for at blive endnu dygtigere og arbejde målrettet på at gøre drømmen om en plads i topfodbold til virkelighed.

Læs nyheden

Landsholdet mod Rumænien i november

Danmark møder Rumænien på udebane den 18. november – Umiddelbart efter EM-kvalifikationskampen mod Serbien.

Læs nyheden

Drømmen lever i DBU Pokalen!

Se resultatet af dagens lodtrækning i DBU Pokalen. Drømmen lever fortsat for flere serieklubber, mens Viborg eller AGF kan se frem til et snarligt møde med Superligaens overraskelse, Hobro IK.

Læs nyheden

Danmark-Tyrkiet på SBS

Når Danmark den 3. september møder Tyrkiet i Odense, er det Landsholdets nye TV-partner, SBS Discovery, der har købt rettighederne til at vise kampen, som dermed bliver sendt på Kanal 5 – Optakt på 6’eren.

Læs nyheden

Nye unge dommere og trænere klar til dansk fodbold

Stor tilfredshed med sommerens fodbolddommerskoler og camps, der har givet 43 nyuddannede unge dommere og 24 unge trænere i gang med en C-licens.

Læs nyheden

U17: Klar til sidste test i Georgien

Med fire udskiftninger i truppen i forhold til truppen, som i starten af august var samlet til Open Nordic Tournament, er U17-landsholdet klar til to træningskampe mod Georgien i slutningen af måneden.

Læs nyheden

DBU bakker Divisionsforeningen op

DBU håber fortsat på en løsning af konflikten mellem Divisionsforeningen og Spillerforeningen, men fastholder opbakning til Divisionsforeningen og advarer om, at en kommende konflikt vil få konsekvens for konfliktramte spilleres mulighed for at spille på DBU’s landshold.

Læs nyheden

Se landsholdet mod Ronaldo og Co.

Danmark møder Portugal i EM-kvalifikationen til oktober. Billetsalget er netop startet med priser fra 225 kroner for voksne og 125 for børn.

Læs nyheden

Advarsel til Duncan

Morten Duncan Rasmussen tildeles en administrativ advarsel, efter han viste sin undertrøje med ”Duncan 100”, fastslår Fodboldens disciplinærinstans.

Læs nyheden

Log ind