Måned

Årets fodboldfest - nu på Kanal 5

Dansk Fodbold Award skifter fra årsskiftet både dato og kanal. SBS Discovery Media og DBU har netop indgået et samarbejde om, at den traditionsrige fodboldfest, der har været afholdt siden 2006, fremover vil blive vist på Kanal 5.

Læs nyheden

DBU: Overvejer EURO 2020 i København

DBU har været i dialog med UEFA om Danmarks mulighed for at blive medarrangør af EURO 2020 i København. Den økonomiske risiko har dog vist sig stor for DBU, der derfor overvejer at trække ansøgningen tilbage som en konsekvens. Beslutningen træffes på DBU's bestyrelsesmøde lørdag.

Læs nyheden

U17: Fin sejr over Georgien

Anders Dreyer scorede et debutantmål, da esbjergspilleren sikrede Danmark en 1-0 sejr over Georgien

Læs nyheden

Spil bold for brysterne

Nu kan dit Fodbold Fitness-hold samle ind til Støt Brysterne og vinde en landstræner for en dag.

Læs nyheden

Boilsen tilbage på landsholdet

Efter at have været væk fra landsholdet i hele første halvdel af 2014 er Nicolai Boilesen igen klar til at tørne ud for landsholdet, hvor han indgår i Morten Olsens trup på 21-spillere.

Læs nyheden

U21: Vil sikre play-off mod Rusland

Jess Thorup har udtaget U21-truppen, som skal forsøge at sikre de vigtige play-off kampe til EM-slutrunden i 2015. Holdet møder Rusland og Bulgarien og vil med en sejr over Rusland sikre sig den vigtige førsteplads i puljen og dermed play-off.

Læs nyheden

DBU vil være ’En Del af Noget Større’

En kampagne med budskabet ’En Del af Noget Større’ skal vise fodbolds betydning for blandt andet sundhed, social ansvarlighed og integration. Kampagnen vil pryde landsholdets trøjer i efteråret.

Læs nyheden

Kenn Hansen i EL-Play off

Kenn Hansen er blevet påsat som dommer i kampen mellem Feyenoord og Zorya i den afgørende Europa League play off-kamp i Rotterdam.

Læs nyheden

Live: Se truppen blive udtaget fra kl. 13

21 spillere fra syv forskellige ligaer er udtaget til efterårets første landskampe. Se hvem det er, når Morten Olsen løfter sløret for truppen kl. 13.00

Læs nyheden

VM-skæbnen afgøres i Vejle

Det danske kvindelandshold fastholder håbet om stadig at kunne kvalificere sig til VM via den eftertragtede andenplads, der kan give adgang til play off-kampene i efteråret.

Læs nyheden

Log ind