MENU

Måned

Kenn Hansen dømmer 16. dels-finale

UEFA har påsat dansk dommerteam til at dømme 16.delsfinalen i Europa League, derfor styrer Kenn Hansen slaget på Red Bull Arena i Salzburg torsdag aften

Læs nyheden

Luís Figo i København: Valgkampen er begyndt

Gennemsigtighed og gadefodbold. Luís Figo førte i dag sin valgkamp til København og DBU´s formand Jesper Møller og flere andre fodbold-præsidenter fra de nordiske lande.

Læs nyheden

Martin Jørgensen bliver en del af landsholdets trænerteam

Landsholdets trænerstab udvides med et kendt ansigt, når Martin Jørgensen med jysk temperament og italiensk rutine skal bistå Peter Bonde, Lars Høgh og Torben Storm som assisterende træner.

Læs nyheden

Sidste chance: Spil pokalbold i foråret

Pokalfodbold er noget helt særligt, og hvis dit hold vil prøve evnerne af mod hold, som til dagligt spiller i en højere række, så tilmeld jer DBU Pokalen inden 1. marts.

Læs nyheden

U16: Fortjent sejr over Irland

Efter en tiltrængt hviledag stod Danmark mandag formiddag over for værterne fra Irland. En kamp der var meget præget af den hårde vind, der stod ind over Gannon Park. De danske piger lod sig dog ikke påvirke af vejrforholdene og vandt fortjent 2-0.

Læs nyheden

DBU stiller krav til FC Barcelona

FC Barcelona oplyste i en pressemeddelelse sidste uge, at de planlægger at etablere et helårs fodboldakademi i København. DBU vil stille krav til udenlandske akademier i Danmark for at beskytte børnene og sikre ordentlig betaling af klubberne.

Læs nyheden

Dansk fodbold får ny pris

En ny pris sætter fokus på fodboldens rolle og ansvar i samfundet og uddeles for første gang, når Dansk Fodbold Award bliver afholdt i Odense på fredag.

Læs nyheden

Guld og glimmer til Gentofte efter dramatisk opgør

JB Futsal Gentofte tog guldet, mens FC Fjordbold måtte nøjes med sølv efter et meget ligeværdigt og intens finaleopgør søndag i Roskilde Hallerne. Kolding IF tog bronzen efter en bronzekamp med rekordmange mål.

Læs nyheden

U16: Dansk 3-0 sejr over Tjekkiet

Der ventede U16 pigerne endnu en svær opgave, da de i dag stod overfor Tjekkiet i den anden kamp ved Development turneringen i Dublin. De danske piger var meget opsatte på at revanchere sig fra gårdsdagens nederlag og det fik de i den grad vist og vandt en flot sejr på 3-0.

Læs nyheden

U16 piger: Nederlag til Østrig i åbningskampen

U16-pigerne åbnede fredag eftermiddag dette års Development turnering med et klart nederlag til Østrig. Det var en flok spændte piger, der var klar til at give Østrig kamp til stregen, men det danske spil kom aldrig helt til at fungere, og kampen endte med et nederlag på 0-4.

Læs nyheden

Log ind