MENU

Måned

Fire U18-spillere på U19-landsholdet

U19-landstræner Bent Christensen har udtaget truppen til kampene mod Montenegro og fundet plads til fire U18-spillere.

Læs nyheden

U16: Ærgerligt nederlag til Irland

U16-landsholdet havde onsdag muligheden for at vinde UEFA’s fire nationers turnering i Irland. Men et ærgerligt og unødvendigt nederlag på 1-0 gjorde, at man til gengæld sluttede sidst!

Læs nyheden

DBU ønsker aftale med kvindelandsholdet

DBU har igennem længere tid forhandlet med Spillerforeningen om en fast landsholdsaftale for spillerne på kvindelandsholdet.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet møder Sverige

Landstræner Nils Nielsen glæder sig over kvindelandsholdets forberedelsesmuligheder frem mod den kommende EM-kvalifikation, efter at en venskabskamp mod Sverige er faldet endeligt på plads

Læs nyheden

Forhandlinger mellem DBU og Spillerforeningen strandet

Efter længere tids forhandlinger er det ikke lykkedes for DBU og Spillerforeningen at nå til enighed om en ny landsholdsaftale. Spillerne skal nu tage stilling til, om de fortsat vil stå til rådighed for landsholdet.

Læs nyheden

DM i teknik, tempo og tryllerier

Futsal er kendt for sportens høje underholdningsværdi med masser af tempo og tekniske finesser. I weekenden mødes Danmarks største profiler, når DM i Futsal sparkes i gang og jagten på DM-guld og en plads i UEFA Futsal Cup går ind.

Læs nyheden

Mere trivsel og mindre mobning

Klub samler frivillige og spillere i og omkring klubben og skaber et tættere fællesskab med plads til alle gennem blandt andet en trivselsambassadør

Læs nyheden

U16: Østrig klart bedst

Det danske U16-landshold tabte mandag den anden kamp ved UEFA’s development turnering i Irland. Et stærkt østrigsk mandskab var over hele kampen klart bedre spillende end danskerne, som aldrig fandt niveaet fra sejren over Tjekkiet.

Læs nyheden

U17: Dansk sejr over Polen

Det var en fornem indsats, da det danske U17 landshold slog et stærkt polsk hold i den sidste af de tre kampe på La Manga.

Læs nyheden

U16 flyvende fra start i Dublin

Flot spil og individuelle præstationer på højt niveau blev udslagsgivende, da U16-landsholdet søndag slog Tjekkiet sikkert med 3-0. Målscorerne var Karl Appelt, Sebastian Buch og Andreas Bruus.

Læs nyheden

Log ind