MENU

Måned

Jysk dominans på Fyn

Der blev fightet og fintet til den store guldmedalje i Arena Assens, hvor årets DM i futsal lørdag blev afholdt for U17 og U19 Drenge.

Læs nyheden

Rigtige Mænd spiller da fodbold

Palle Enevoldsen fra DR-succesen, Rigtige Mænd, har spillet fodbold siden sandkassestadiet, og han er klar i mælet: Rigtige mænd spiller da fodbold.

Læs nyheden

Futsal: Jagten på DM-guldet i gang

Der vil være højt tempo og god boldteknik, når de bedste danske futsalhold på ungdoms- og kvindesiden i weekenden kæmper om DM-guldet i Arena Assens.

Læs nyheden

SPORTMASTER bliver ny DBU-partner

Et helt naturligt samarbejde! Så klart beskriver både DBU og SPORTMASTER det partnerskab, der nu genoptages og dermed fortsætter 24 års samarbejde. Denne gang implementeret i et nyt, udviklet partnerskab centreret omkring landsholdet, børne- og ungdomsfodbold og ikke mindst alle de danske fodboldsfans.

Læs nyheden

11 debutanter på U16-landsholdet

U16-landstræner Danny Jung har udtaget truppen til U16-pigelandsholdet, der deltager i UEFA Development Tournament i Dublin den 18. - 23. februar.

Læs nyheden

C-instruktør i Afrika

Har du overvejet hvordan det er at være træner i Afrika? C-instruktør, Thomas Weihrauch, er netop vendt hjem efter et ophold i Zambia og fortæller om sine oplevelser i tre artikler.

Læs nyheden

Lucas Andersen: Jeg er kommet ud på den anden side

Lucas Andersen fik sidste år debut på A-landsholdet, hvilket han selv betegner som kulminationen på en god periode. Landsholdsspilleren har dog kæmpet hårdt for at slå igennem siden sit skifte til Ajax i 2012. Nu føler han, at han er kommet ud på den anden side.

Læs nyheden

U21: Puljer til EM-kval

U21-landsoldet skal op mod Rumænien, Armenien, Wales, Bulgarien, Luxemburg i kampen om den direkte kvalifikation til EM 2017. Det blev slået fast efter der torsdag morgen blev trukket lod til grupperne i EM-kvalifikationen.

Læs nyheden

Hvem er Danmarks bedste i 2014?

Rammerne og datoen er flyttet, men priserne er de samme! Den 27. februar i Odense afgøres det hvem, der kan hyldes som Danmarks bedste i 2014, når blandt andet Årets Træner, Årets Talent, Årets Fodboldklub og ikke mindst Årets Fodboldspiller kåres

Læs nyheden

4 nye får chancen på U19-landsholdet

U19-kvindelandstræner Søren Randa-Boldt giver fire nye spillere muligheden for at vise sig frem, når holdet rejser til Spanien i næste måned forud for EM-kvalifikationen.

Læs nyheden

Log ind