Måned

Delaftale for U21-Herrelandsholdet

Forhandlinger om nye landsholdsaftaler går fremad. Delaftale for U21-Herrelandsholdet på plads til kampen i næste uge.

Læs nyheden

Kommerciel direktør forlader DBU

Efter seks år forlader Katja Moesgaard stillingen som kommerciel direktør i DBU og administrerende direktør i DBU A/S. Der ansættes en midlertidig afløser og der sættes gang i en analyse af det kommercielle arbejde.

Læs nyheden

Potentielt topbrag i Kvindepokalens kvartfinaler

Lodtrækningen til kvartfinalerne i Kvindepokalen byder på et muligt opgør mellem 3F Ligaens to tophold Fortuna Hjørring og Brøndby IF.

Læs nyheden

Dansk Fodbold Award skal gentænkes

DBU og Discovery er blevet enige om, at Dansk Fodbold Award ikke tv-transmitteres i 2018. Dansk fodbolds største bedrifter vil dog fortsat blive fejret i forbindelse med DBU´s repræsentantskabsmøde, der afholdes i marts.

Læs nyheden

Silkeborg IF får ikke medhold i appel

Fodboldens Appelinstans har stadfæstet kendelsen fra Fodboldens Disciplinærinstans af 17. oktober 2017, hvilket betyder, at kampen i DBU Pokalen mellem Hellerup IK og Silkeborg IF skal spilles om.

Læs nyheden

DBU optimerer talent- og spillerudviklingen på drengesiden

Arbejdet med U10-U15 på drengesiden omstruktureres og optimeres med ansættelse af nye specialiserede talenttrænere. Den nuværende regionaltræner-ordning slutter med udgangen af december 2017.

Læs nyheden

Unge skal spille med omtanke

Unges spilvaner er i fokus i den nye forebyggelskampagne ”Sport, Spænding og Spil,” som DGI, Behandlingsstedet Frederiksberg Centeret, DIF, DBU, og Danske Spil står bag.

Læs nyheden

U16-pigelandsholdsspiller: Tyskland skal slås på hjemmebane

Det danske U16-pigelandshold møder Tyskland i Skive. De to testkampe bliver de første i landsholdstrøjen for pigerne, og for Mathilde Rasmussen er kampene ekstra specielle. Hun er nemlig født og opvokset i Skive.

Læs nyheden

Log ind