Måned

Kvindelandsholdet kickstarter 2018 mod verdensmestrene

USA bliver årets første modstander for de danske EM-finalister, når de to hold mødes i Californien i januar. En ambitiøs start på året for de danske kvinder, der skal bruges til at kickstarte den nye sæson, fortæller Lene Terp, talentudviklingschef i DBU.

Læs nyheden

Advarsel-byt giver karantæne

Fodboldens Disciplinærinstans har ændret advarsel fra Patrick Olsen til FC Helsingør-holdkammeraten Mathias Johannsen, der dermed står til at afsone karantæne.

Læs nyheden

Spillere i kontingentrestance kan nu automatisk spærres for holdkort

En ny funktion gør det muligt at få KlubOffice til automatisk at spærre spillere, der skylder kontingent. Når de betaler, låses de igen automatisk op for holdkort.

Læs nyheden

Nye landsholdsaftaler styrker sportslig udvikling

DBU og Spillerforeningen er blevet enige om nye kollektive landsholdsaftaler, der sikrer bedre økonomi for Kvindelandsholdet samt enklere og bedre samarbejde fremadrettet.

Læs nyheden

EM-billetten i sigte for U19-kvinderne

UEFA har i dag sat navne på de modstanderhold, der står i mellem de danske U19 og U17-pigelandshold og EM-billetten.

Læs nyheden

Indendørs Fodbold Fitness med skiftende trænere er en succes

Det er mørkt og koldt udenfor om aftenen på denne årstid. Derfor er Fodbold Fitnessholdet i Hjallese rykket indenfor. Her træner de hver mandag og skiftes til at tage trænerrollen på sig, hvilket giver holdet et helt særligt sammenhold.

Læs nyheden

Find modstander til træningskamp med få klik

En ny træningskampportal gør det muligt for jer at finde modstandere til træningskampe hurtigt og nemt. Man finder portalen ved login på Mit DBU. Vi arbejder på også at tilføje portalen til DBU's Fodboldapp.

Læs nyheden

Træneren er nøglen til flere og bedre fodboldspillere

Med målet om at skabe bedre fodboldrammer for børn og unge i landets fodboldklubber udruller DBU Bredde i 2018 satsningen ”Træneren er nøglen”. Satsningen fokuserer på uddannelse af trænere for at udvikle, fastholde og rekruttere spillere.

Læs nyheden

UEFA sanktionerer DBU og kvindelandsholdet med pointtab og bøde

Den aflyste kamp mod Sverige i VM-kvalifikationen sanktioneres med pointtab for den tabte kamp og en bøde. Dermed er kvindelandsholdet stadig med i kampen om VM-kvalifikation.

Læs nyheden

Socialt udsatte skal med i foreningslivet

En ny aftale skal sikre, at socialt udsatte voksne får bedre adgang til et idrætslivet. Danmarks Idrætsforbund, DBU og OMBOLD har i dag indgået et samarbejde, som har til formål at arbejde for mere permanente støttestrukturer til udsatte-idrætten.

Læs nyheden

Log ind