Måned

Flot dansk sejr sender Danmark til VM

På trods af en irsk chokstart lykkedes det Danmark at vende 0-1 til dansk sejr. Anført af en sprudlende Christian Eriksen – der scorede hattrick – endte det med en dansk 5-1 sejr. En sejr der sender Danmark med til sommerens VM i Rusland.

Læs nyheden

Polen dukkede Niels Frederiksens tropper

U21-landsholdet tabte EM-kvalifikationskampen mod Polen med 3-1 efter to uheldige aktioner af det danske forsvar samt en polsk omstilling. Nikolai Laursen reducerede. Danmark fører nu gruppen med ét point ned til Polen.

Læs nyheden

AC og Yurary nye i start 11'eren

Der er to nye i den danske startopstilling i dagens afgørende VM playoff-kamp mod Irland, hvor Andreas Christensen og Yussuf Poulsen erstatter Peter Ankersen og Andreas Cornelius

Læs nyheden

Nulløsning mod irsk forsvarsmur

Danmark skal efter aftenens nullert mod Irland finde storspillet frem til tirsdagens returkamp, hvor det formentlig kræver en dansk scoring, medmindre billetten til Rusland skal afgøres på straffespark.

Læs nyheden

5 nye i start 11’er

Bjelland, Ankersen, Stryger Larsen, Cornelius og N. Jørgensen er alle nye i start 11’eren i forhold til seneste landskamp mod Rumænien

Læs nyheden

Udsatte børn i Helsingør hjælpes ind i fællesskabet

Med midler fra Lauritzen Fonden sparkes indsatsen Plads til Alle nu i gang i Helsingør til glæde for udsatte børn i kommunen. I et partnerskab mellem Red Barnet, DBU Sjælland og SSP Helsingør hjælpes børn ind i det lokale fritidsliv for at styrke deres trivsel. Kick-off finder sted den 14. november.

Læs nyheden

Skolesamarbejde gav nye frivillige hjælpetrænere

Mønsted IF fik nye frivillige hjælpetrænere, nye spillere og fik styrket sit samarbejde med skolen gennem DBU's nye skolekoncept "Hovedet, Kroppen, Klubben".

Læs nyheden

”Plads til Alle”-julekalenderen hitter

Med salget af årets ”Plads til Alle”-julekalender har fodboldklubber landet over mulighed for at tjene 20.000 kroner til klubben eller holdet og samtidig støtte en god sag. Det benytter B93 på Østerbro i København sig af.

Læs nyheden

Ny satsning skal fastholde og udvikle i nærområderne

DBU og 23 klubber vil fra ultimo januar sikre, at unge fodboldspillere med særlige forudsætninger får flere bedre fodboldtimer i benene samtidig med, at de fastholdes i deres lokale nærområde. Det sker gennem et nyt storstilet partnerklubsamarbejde, der skal skabe bedre lokale træningsmiljøer fordelt over hele landet.

Læs nyheden

’Læs med landsholdet’-bøger giver penge til skoleprojekter

Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Andreas Christensen har i dag uddelt 10 x 10.000 kroner til projekter med skole og fodbold. Pengene kommer fra overskuddet af bogserien ’Læs med landsholdet.’

Læs nyheden

Log ind