Nyheder

Boom i kunstgræsbaner en stor gevinst

En femdobling af kunstgræsbaner på kort tid har resulteret i øgede fodboldaktiviteter året rundt til gavn for både klubber, kommuner og sundheden.

Læs nyheden

15. december: Schmeichels top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Kasper Schmeichels!

Læs nyheden

14. december: Schönes top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Lasse Schönes!

Læs nyheden

Landsholdet: Disse tv-julekalendere ser vi!

Bendtner er ret begejstret for ret så mange af de danske tv-julekalendere. Se hvad han og holdkammeraterne godt kan lide at følge med i frem mod juleaften!

Læs nyheden

13. december: Kian Hansens top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Kian Hansens!

Læs nyheden

Elitespillere har fået nyt samtaleemne

Der er mere fokus på uddannelse, når elitefodboldspillerne har fri fra træningsbanen. Det bekræfter Spillerforeningen og interessen for DBU’s T-trænerkursus, som i disse dage afvikles for 20. gang.

Læs nyheden

Årets julegave: Hattrick-billet til afgørende kvalkampe

Giv eller ønsk dig en hattrick-billet i julegave, som giver adgang til landsholdets afgørende EM-kvalifikationskampe.

Læs nyheden

Fodboldspiller måske DKs bedste holdkammerat

13-årige Mattias Madsen fra Nr. Lyndelse/Søby IF er en blandt tre finalister til prisen DIF og Nordea-fondens Fidusbamse, som går til Danmarks bedste holdkammerat.

Læs nyheden

12. december: Vestergaards top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Jannik Vestergaards!

Læs nyheden

DBU skærper fokus på talentudvikling

To nye chefer skal sikre en styrkelse af det sportslige område og sikre den fortsatte udvikling af de kommende Christian Eriksen og Pierre Emile Højbjerg’er.

Læs nyheden

Log ind