Nyheder

11. december: Lössls top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Jonas Lössls!

Læs nyheden

Tomme tribuner for danske dommere

Kenn Hansen og resten af det danske dommerteam får masser af 'ro' til at styre Europa League-kampen mellem Legia og Trabzonspor, da den bliver spillet for tomme tribuner.

Læs nyheden

10. december: Eriksens top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Christian Eriksens!

Læs nyheden

Er du en god holdkammerat?

13-årig fodboldspiller er blandt Danmarks tre bedste holdkammerater. Test her, om du er en god holdkammerat.

Læs nyheden

U16- og 18-trupperne klar til Qatar

U16- og U18-landsholdet deltager igen i TRI Turneringen i Qatar. Landstrænerne har netop udtaget deres respektive trupper, der blandt andet giver plads til to profiler fra U17-landsholdet.

Læs nyheden

Putros ny dommer i NordicBet Ligaen

Sandi Putros bliver ny dommer i NordicBet Ligaen, mens Peter Munch Larsen og Mikkel Redder rykkes op som dommere i 2. division. Anders Nørrestrand stopper som elitedommer.

Læs nyheden

9. december: Nicolaj Thomsens top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Nicolaj Thomsens!

Læs nyheden

Danmark mod USA til marts

- En fantastisk modstander. Det er Morten Olsens vurdering af landsholdets næste udfordring, når Danmark for blot tredje gang møder USA den 25. marts på hjemmebane. Spillestedet er endnu ikke fastlagt

Læs nyheden

8. december: Lars Jacobsens top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Lars Jacobsens!

Læs nyheden

2. advent: Yndlings julemad

Så er vi nået til 2. advent, hvor spillerne afslører deres yndlings julemad. Der er særligt én ting, de alle er ret begejstrede for. Se med i videoen!

Læs nyheden

Log ind