Nyheder

18. december: Bjellands top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Andreas Bjellands!

Læs nyheden

Frida Nielsen ny FIFA-dommer

DBU fik i dag endnu en FIFA dommer, da 25-årige Frida Nielsen indtræder som ny FIFA-dommer fra foråret 2015 i UEFA´s kategori 3

Læs nyheden

Røde Romario er blevet U12-træner

Erik Bo Andersen var kendt som notorisk målscorer i blandt andet AaB og Glasgow Rangers. Nu er den tidligere kultspiller blevet U12-træner i Dronningborg Boldklub.

Læs nyheden

17. december: Würtz’ top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Rasmus Würtz’!

Læs nyheden

DBU stiler efter 0-resultat i 2015

Efter to år med store million-underskud har DBU’s bestyrelse vedtaget et budget for Regnskabsåret 2015, hvor indtægter og udgifter balancerer.

Læs nyheden

Sisto-udtagelse går verden rundt

Gårdagens udtagelse af Pione Sisto til U21-landsholdet går verden rundt på grund af forældrenes optræden.

Læs nyheden

Fodbold skal hjælpe akademikere i job

Kan den lokale foreningsklub være en genvej til et akademikerjob? DBU København og syv idrætsforeninger i Gentofte Kommune samarbejder om at skabe job til ledige akademikere.

Læs nyheden

16. december: Kahlenbergs top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Thomas Kahlenbergs!

Læs nyheden

Thorup fortsætter til 2017

Der var aldrig tvivl, hos hverken U21-landstræner Jess Thorup eller DBU, om ønsket om at forlænge samarbejdet efter EM. Derfor har Jess Thorup og DBU nu papir på hinanden frem til sommeren 2017.

Læs nyheden

Sisto på U21-landsholdet

Pione Sisto er, trods endnu manglende dansk statsborgerskab, med i den U21-trup som i januar rejser til Tyrkiet på træningstur. Det er muligt, da det er uofficielle kampe, der spilles.

Læs nyheden

Log ind