Nyheder

7. december: Lasse Vibes top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Lasse Vibes!

Læs nyheden

Tabte til Norge igen igen

Det danske futsallandshold tabte den anden kamp ved Nordic Futsal Cup, da Norge vandt 4-

Læs nyheden

6. december: Duncans top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Morten ’Duncan’ Rasmussens!

Læs nyheden

Red liv i klubben

DBU har fået 1.335.000 kroner i støtte fra TrygFonden til afholdelse af livreddende førstehjælpskurser i fodboldklubber på Fyn, Bornholm, Sjælland, Lolland Falster og i København.

Læs nyheden

Få gang i klubbens fædre

Med konceptet Motionsfodbold for mænd kan du komme nemt og hurtigt i gang med at tilbyde fleksibel fodbold for mænd i alderen 30-50 år. Er du hurtig, er der økonomisk hjælp at hente.

Læs nyheden

5. december: William Kvists top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du William Kvists!

Læs nyheden

Mange debutanter i kamp for EM-billet

Det danske futsallandshold spillede 1-1 mod de finske værter ved Nordic Futsal cup.

Læs nyheden

4. december: Uffe Bechs top 5 playliste!

Følg med i landsholdets musikjulekalender, hvor vi hver dag bringer en af landsholdsspillernes top 5 playlister. I dag får du Uffe Bechs!

Læs nyheden

U19 og U17: Spændende lodtrækninger

Det blev en svær lodtrækning for U19 til Elite Round, mens det på papiret ser noget nemmere ud for de nye U17- og U19-årgange til deres kvalifikationsrunder.

Læs nyheden

Indberet klubbens medlemmer

Det er atter blevet tid til, at alle fodboldklubber skal indberette medlemstal til Centralt ForeningsRegister. Medlemstallene for 2014 kan indberettes fra 1. december 2014 til 31. januar 2015.

Læs nyheden

Log ind