MENU

Måned

Historisk vintertur samler de danske landshold

Talentudviklingen og "Den Røde Tråd" sættes i den grad i fokus på DBU’s kommende træningstur til Tyrkiet, hvor hele fem landshold deltager.

Læs nyheden

Claus Bo Larsen bliver ny formand for dommergruppe

DBUs bestyrelse har udpeget Claus Bo Larsen som formand for den nye dommergruppe, der er nedsat, som en del af den nye dommerstruktur. Dommergruppen vil bestå af syv medlemmer, der skal varetage det elitære dommerarbejde i Danmark.

Læs nyheden

Syv ting, du (måske) ikke ved om Åge Hareide

Video: Hvem debuterede Hareide imod? Hvad laver han i sin fritid? Og hvilken dansk kunstner er han særligt glad for? Vi har spurgt Åge Hareide, så hele fodbolddanmark kan lære den nye landstræner bedre at kende.

Læs nyheden

Jakob Kehlet avancerer

Jakob Kehlet rykker en kategori op på UEFA’s indrangeringslister. Dermed er der større kampe på vej til den danske dommer. Også to nye danske FIFA-dommere

Læs nyheden

Ungdomsfond gav nyt U13-hold

Det er nu tid til, at din klub kan ansøge DBU’s Ungdomsfond til en aktivitet, som gavner ungdomsfodbolden. I Munkevænget FI blev 10.000,- kroner fra ungdomsfonden forvandlet til et nyt U13-hold og startskuddet til etablering af ungdomsfodbold i klubben.

Læs nyheden

3. advent: Yndlings julemad

Så er det 3. søndag i advent, og snart er det tid til flæskesteg og brunede kartofler - men hvad er egentlig landsholdenes yndlings julemad? Det fortæller de her i videoerne

Læs nyheden

Berg: Derfor blev det Hareide!

DBU’s Talentudviklingschef, Flemming Berg perspektiverer her ansættelsen af Danmarks nye landstræner, Åge Hareide, der blev præsenteret torsdag. En landstræner, som han kalder en både rigtig og en stor kapacitet for dansk landsholdsfodbold.

Læs nyheden

Velkommen til Danmark, Åge Hareide

Velkommen i trænersædet, Åge Hareide! Den nybagte danske landstræner mødte i dag det samlede danske pressekorps, hvor han svarede på spørgsmål om alt fra sin alder, landsholdets potentiale og selvfølgelig om Danmark kommer til VM. Se nogle af svarene her

Læs nyheden

FC Vestsjællands konkurs bekræftet

FC Vestsjælland har i dag bekræftet, at Skifteretten har afsagt konkursdekret mod selskabet bag FC Vestsjælland. FC Vestsjællands hold bliver dermed trukket ud af B25 Ligaen omgående og skal starte i Sjællandsserien ved opstart af den nye turnering

Læs nyheden

Hareide som ny landstræner: Vi skal til VM i 2018

Den 62-årige normand Åge Hareide blev i dag præsenteret som ny landstræner og mødte fans og dansk presse. Han vil have det danske landshold til VM i 2018.

Læs nyheden

Log ind