MENU

Måned

Lars Jacobsen: Vemodig afsked med landsholdet

Mentalt havde Lars Jacobsen forberedt sig på, at landsholdskarrieren skulle slutte til EM i Frankrig, men da landsholdet missede kvalifikationen, måtte landsholdets trofaste højre back gennem 10 år indse, at han havde spillet sin sidste landskamp.

Læs nyheden

DBU’s økonomi er kommet i balance

Efter to år med underskud er DBU’s økonomi kommet i balance. Budgettet for næste år er vedtaget med et 0-resultat som mål.

Læs nyheden

Sådan anlægger du en kunstgræsbane i baghaven

Der er efterhånden næsten ingen grænser for, hvor du kan spille fodbold. Og med en kunstgræsbane er det muligt at spille hele året. Også på tidligere umulige steder. Se her, hvordan du anlægger en i din egen baghave og hvor du finder nogle af landets mest alternative kunstgræsbaner.

Læs nyheden

Helt naturligt for piger at gå til fodbold

Siden årtusindeskiftet er der kommet markant flere pige- og kvindefodboldspillere ind i fodboldklubberne, hvilket er til gavn for hele fodboldfamilien. DBU sætter ind med flere aktiviteter for at fastholde pigerne i klubberne også efter teenageårene.

Læs nyheden

Få kontingentkroner i kassen let og smart

DBU IT arbejder på et nyt system til opkrævning af kontingenter. Det vil gøre det både lettere og smartere at opkræve kontingenter blandt klubbens medlemmer. Det forventes klar i første kvartal af 2016.

Læs nyheden

2. advent: Landsholdenes adventskalender

Endnu en låge skal åbnes i landsholdenes adventskalender, da det nu er 2. søndag i advent. Vi har samlet landsholdets, kvindelandsholdets og U21-landsholdets adventskalendere til dig her

Læs nyheden

Ny trænerstruktur skal styrke U-landsholdene

Muligheden for den enkelte træner at arbejde med talenterne i længere tid er resultatet af en ny trænerstruktur for de danske U16–U18-landshold. En omstrukturering, der også betyder, at nuværende U17-landstræner Jan Michaelsen stopper til sommer.

Læs nyheden

Amnesty og DBU indgår forpligtende samarbejde

Dansk Boldspil-Union og Amnesty International har indgået en samarbejdsaftale, der skal ruste DBU til at arbejde med menneskerettigheder i det internationale arbejde samt internationale kampe og turneringer.

Læs nyheden

Kunstgræsbaner i eksplosiv udvikling

DBU har registreret en stigning i antallet af kunstgræsbaner fra 18 til 278 på 10 år. I Solrød FC har man sidste sæson på grus, og her glæder man sig også til at blive en del af kunstgræs-tendensen. Men sidste grus-sæson skal liiige overståes først, og i videoen kan du se, hvad Solrød FC's drenge tænker om at spille fodbold på grus.

Læs nyheden

Fra sjællandsserie til landsholdet

Vejen til landsholdet: 32-årige Jim Hougaard drømte i mange år om at komme på landsholdet. Og selvom han til daglig spiller sjællandsseriebold i FC Lejre, så er drømmen gået i opfyldelse.

Læs nyheden

Log ind